menu

Contractmanager, Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn is Contractmanager bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Rozemarijn van Gorp

Waarom heb je gekozen voor baan als Contract Manager?

Contract Manager wordt mijn eerste officiële full-time baan. De keuze hiervoor maken vond ik dan ook erg spannend. Ik heb er veel over getwijfeld en nagedacht. Maar, uiteindelijk dus de knoop doorgehakt! Mijn keuze kwam voort uit de wil om écht bij te kunnen dragen aan YSE, YSE te helpen groeien. En in mijn rol als contract manager zie ik hier kansen toe! Op de juiste manier, de juiste YSE-ers aanbieden bij de juiste rollen en hieruit interessante plaatsingen kunnen realiseren. 

Wat doe je in jouw rol?

Als Contract Manager zorg ik er hoofdzakelijk voor dat ik mooie opdrachten vind voor YSE-ers binnen alle vacatures die aangeboden worden door onze brokers. Wanneer er een interessante functie voorbij komt, neem ik contact op met de bijpassende YSE-er en zorg ik ervoor dat het aanbieden van een kandidaat goed verloopt. 

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op de onderneming die ik ben gestart na het afronden van mijn middelbare school. Ik wilde graag voor mezelf aan de slag, ik wist dat ik goed was in hetgeen ik wilde gaan verkopen, namelijk: handgemaakte kleding. Dus ik raapte mijn lef bij elkaar en ben het toen gewoon gaan doen! 

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in mijn enthousiasme. Wanneer ik ergens enthousiast over/voor ben, dan ben ik bereid hier alles (veel) voor te doen, zoals YSE! Waar ik ook kan, hier wil ik aan bijdragen. 

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Wanneer ik een week de baas van YSE zou mogen zijn, dan zou ik een ontwikkelweek organiseren op een plek ergens in Nederland, waar we dan met het hele YSE team + Interim intensief aan de slag gaan met het verbeteren van de vaardigheden, strategische organisatie en gezamenlijk effectieve vervolgstappen in gang zetten. Dit om iedereen te betrekken en hier als organisatie ontzettend sterk uit te komen! 

Wat zou jouw droomrol zijn?

Mijn droomrol bestaat uit het operationeel managen van een team/organisatie. Hierbij bestaan mijn taken dan uit strategisch bijdragen, tot team managen, tot bijdragen aan de targets/verkoopdoelen door verkopen. Kortom, van alles een beetje! 

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Momenteel… “More” van Clare Dunn. Een relaxed nummer in de Country sferen.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Als het even meezit, in het zonnetje op een mooi terras in een leuke authentieke plaat met fijn gezelschap en een heerlijk glas wijn! 

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

Zorg goed voor jezelf, want alleen dan kun je ook goed voor de mensen om je heen zorgen. En goed voor jezelf zorgen, betekent dus ook werken bij een fijne baan waar je blij van wordt. 

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op