menu

Projects, Liset van Eibergen Santhagens

Liset is Interim Projects Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Liset van Eibergen Santhagens

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship? 

Van het Projects Traineeship sprak het mij aan dat je zowel bij allerlei verschillende organisaties een kijkje in de keuken kan nemen, en dat je daarnaast deel uitmaakt van het gezellige en ambitieuze team van YSE zelf. Deze combinatie vormt voor mij de ideale plek om mijzelf te ontwikkelen de komende tijd!

Wat doe je in jouw rol?

Momenteel doe ik mijn eerste opdracht bij het Ministerie van Defensie waar ik de rol vervul van programmaondersteuner. Defensie heeft als doel gesteld om de manier van besturen te verbeteren, waar nu een aantal projecten mee bezig zijn. Het is mijn taak om deze projecten zo goed mogelijk te ondersteunen waar mogelijk.

Waar ben je trots op?

Ik ben vooral trots op de mensen om mij heen, zoals vrienden en familie! Ik haal namelijk veel inspiratie uit wat anderen doen of bereikt hebben, wat mij ook enorm motiveert om het beste uit mijzelf te halen. Het starten van mijn eenmanszaak het afgelopen jaar is hier een mooi voorbeeld van!

Waar ligt jouw kracht?

Mijn enthousiaste en positieve houding in combinatie met het kunnen stellen van kritische vragen.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou voorstellen om met heel YSE een weekje te gaan zeilen op de Middellandse Zee om daar met elkaar te werken aan de teambonding en de vitamine D inname. 😉

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Met mijn achtergrond in Change Management en mijn interesse in integriteitsmanagement, zou het voor mij een droomopdracht zijn om in de rol van verandermanager de integriteit (en dus cultuur) van een organisatie te helpen veranderen.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Ik heb een zwak voor rapmuziek (hallo Kanye) maar luister naar van alles, waarbij vooral de afspeellijst Soul ’n the City op Spotify vrijwel iedere dag aanstaat!

Waar ben je in het weekend te vinden?

Een beetje overal; mijn ideale weekend is een combinatie van gezellig borrelen en eten met vrienden of familie, sporten (tennis/squash) en lekker naar buiten.

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

Meer dan je best kan je niet doen!

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op