menu

Data, Perry van Asseldonk

Perry is Interim Data Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Perry van Asseldonk

Waarom heb je gekozen voor het Data traineeship?

Data is de afgelopen jaren een steeds belangrijkere rol gaan spelen binnen onze samenleving. Met name de nieuwe technologieën die hierbij komen kijken spreken mij enorm aan en het implementeren van deze technologieën om (bedrijfs)problemen op te lossen is iets waar ik enthousiast van wordt. Het idee van een traineeship paste perfect bij mij omdat ik hiermee werkervaring op kan doen bij verschillende organisaties. Zo hoop ik er beter achter komen wat voor soort omgeving ik nu echt leuk vind. YSE sprong er voor mij uit vanwege het jonge maar toch professionele imago dat ze uitstralen.

Wat doe je in jouw rol?

Op het moment ben ik werkzaam als Project Management Officer (PMO’er) bij de TU Delft. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de programma administratie en voortgang rapportages. Daarnaast probeer ik waar mogelijk mijn Data Science skills toe te passen binnen de organisatie. Op deze manier kan ik extra waarde toevoegen naast mijn rol als PMO’er en tegelijkertijd mijn technische vaardigheden blijven ontwikkelen.

Waar ben je trots op?

Mijn vermogen om toe te geven wanneer ik iets fout heb en mijn instelling om het positieve uit elke situatie te halen.

Waar ligt jouw kracht?

Door mijn kennis op het gebied van bedrijfskunde te combineren met mijn technische vaardigheden kan ik Data Science technieken omzetten naar organisatie specifieke oplossingen.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Dan organiseer ik een trip met het hele bedrijf naar de west kust van de Verenigde Staten. Langs gaan bij een aantal grote techbedrijven in Silicon Valley, naar het strand gaan in Los Angeles, hiken in de woestijn of feesten in Las Vegas. Er zal voor iedereen genoeg te vinden zijn zodat het een week wordt die we niet snel gaan vergeten!

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Hopelijk helpt het traineeship me hier een specifieker antwoord op te geven. Maar ik denk dat ik veel voldoening zal halen uit een Data Science rol binnen een organisatie die een grote positieve bijdrage heeft aan de maatschappij.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Ik kan uit bijna elk genre wel leuke nummers halen. Maar als ik mijn Spotify wrapped moet geloven luister ik het meeste naar EDM en Hip-Hop. Het nummer wat toch wel vaak bovenaan mijn afspeellijsten staat is: Op Een Level - The Opposites.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Na een week achter de laptop te werken vind ik het lekker om wat actiever te zijn. Of het nu sporten is, het bezoeken van een nieuwe plek, of afspreken met familie en/of vrienden. Ik ben altijd wel in voor een avontuur. Daarnaast vind het leuk om nieuwe hobby’s te proberen. Wie weet vind ik ineens een nieuwe passie.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Zoals een van de wijze uitspraken van Johan Cruijff luidt: "Als je op balbezit speelt, hoef je niet te verdedigen, want er is maar één bal."

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op