menu

Omring, Noor Toet

Noor is Informatiemanager bij Omring.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Noor Toet

Waarom heb je gekozen voor de baan als Informatiemanager bij Omring?

Ik was op zoek naar een baan in de gezondheidszorg en waar ik echt iets zou kunnen betekenen voor de maatschappij, en dat kwam beide hierin terug! In deze baan staat de digitalisering van de ouderenzorg centraal en houd ik mij veel bezig met innovaties en technologieën om de zorg een stukje beter te maken. Het is ook een super urgent onderwerp, zeker in de ouderenzorg hebben we veel te kampen met arbeidskrapte terwijl de zorgvraag stijgt. Door in te zetten op digitalisering kunnen wij daarom veel impact maken, dat maakt het voor mij zo leuk!

Wat doe je in jouw rol?

Als Informatiemanager ben ik continu bezig om de behoeftes in de zorg op te halen rondom digitalisering en ICT. Ik ben enerzijds een soort van accountmanager waarbij ik veel in gesprek ben met de zorgmedewerkers, waar lopen zij tegen aan en wat zijn hun wensen en behoeftes? Als wij de vraag achter de vraag helder hebben gaan wij op zoek naar oplossingen, dan kijken we eerst wat hebben wij binnen Omring al tot onze beschikking en is dat een passende oplossing. Zo niet, dan doen we een marktverkenning naar mogelijke oplossingsrichtingen. Vervolgens schrijven we een advies en soms voeren we zelf ook projecten uit om het te implementeren. Daarnaast proberen we ook goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de markt rondom zorg en digitalisering/ICT/innovaties/technologieën door congressen en (in Covid tijden) Webinars te bezoeken.

Waar ben je trots op?

Dat ik mee werk aan projecten die de zorg net een beetje beter maken! En ook de hoeveelheid kennis die ik in korte tijd heb op gedaan, als ik nu (na ruim een jaar) terug kijk naar toen ik net begon heb ik al zo veel ervaring en kennis opgedaan.

Waar ligt jouw kracht?

Ik ben heel resultaatgericht en besluitvaardig, dit in combinatie met het aanbrengen van structuur helpt mij heel erg in mijn werkzaamheden waarin ik op zoek ga naar passende digitale en innovatieve oplossingen voor de zorg. 

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Haha poeh, ik denk dat ik dan een leuke off-site training zou organiseren voor met je traineegroepje. Ergens op een externe locatie met overnachting, een combinatie van een leerzame training met een leuke activiteit voor wat extra bonding met je traineegroepje!

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Een groot verbetertraject in de zorg met een focus op digitalisering en samenwerken in de regio.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst? 

Op dit moment: Cheer Up, My Brother - HNNY

Waar ben je in het weekend te vinden?

Overdag heerlijk door de stad heen struinen of ergens een lange wandeling maken. In de avond borrelen en koken met vrienden en op zondag ben ik altijd op het hockeyveld te vinden!

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Om succesvol te zijn moet je fouten maken!

 

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op