menu

Omring, Fleur Kerssemakers

Fleur is Informatiemanager bij Omring.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Fleur Kerssemakers

Waarom heb je gekozen voor een baan als Informatiemanager bij Omring?

Omring is een grote zorgorganisatie die voorop loopt als het gaat om innovatie. Door de toenemende vergrijzing wordt de branche waarin Omring voornamelijk werkt, namelijk de ouderenzorg, steeds belangrijker. Mooi om hier een steentje aan bij te dragen!

Wat doe je in jouw rol?

Als informatiemanager fungeer ik als de brug tussen de zorg en de ICT. Voornamelijk houd ik mij bezig met vraagstukken rondom de digitalisering van de zorg. Door ook regelmatig met de zorg mee te lopen halen wij vragen en behoeftes op die wij vervolgens vertalen naar ICT- gerelateerde oplossingen. Doormiddel van deze innovatieve zorgoplossingen is het onze ambitie werknemers van Omring te ontzorgen en cliënten een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te bieden.

Waar ben je trots op?

Doordat ik veel in het buitenland heb gewoond en door de ervaringen die ik hierbij heb opgedaan heb ik een goed aanpassingsvermogen en sta ik open voor nieuwe omgevingen en belevingen. Hierdoor spreek ik meerdere talen vloeiend en voel ik mij ergens snel op mijn gemak!

Waar ligt jouw kracht?

Door goed met veel verschillende mensen om te kunnen gaan en het voeren van gesprekken krijg ik het hele plaatje in beeld. Dit, in combinatie met mijn gestructureerde aanpak en organisatorische vermogen zorgen er voor dat ik zonder stress van A naar B kom.

Als je één week de baas van Omring zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Een hackaton organiseren voor alle Omring medewerkers over een relevant onderwerp dat alle afdelingen raakt. Na afloop wordt er een groot evenement georganiseerd waarbij alle teams hun ideeën kunnen presenteren met een aansluitend diner.

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Een opdracht waarin ik mee kan denken over nieuwe manieren waarop we de zorg in kunnen richten die veel zingeving met zich mee brengt! 

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Gimme! Gimme! Gimme! - ABBA

Waar ben je in het weekend te vinden?

In het weekend ben ik voornamelijk te vinden bij vrienden tijdens dinertjes, feestjes of wandelend langs de Amsterdamse grachten. Elke zondag sta ik op het hockeyveld! 

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Dat het geen zin heeft om je druk te maken over iets als je er na een maand geen last van hebt.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op