menu

Stagiaire Training & Coaching, Rozanne van Opstal

Rozanne is stagiaire Training & Coaching bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Rozanne van Opstal

Waarom heb je gekozen voor een stage bij YSE?

Tijdens mijn opleiding Human Resource Management heb ik het kennisgemaakt met trainen en coachen gedurende de minor loopbaancoaching. Een minor waarin ik twee starters heb mogen ondersteunen bij het zetten van nieuwe stappen in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Dit was een voorproefje van het vakgebied training en coaching! Na deze minor ben ik actief op zoek gegaan naar een stage waarin ik dit verder zou kunnen ontdekken.

Via mijn netwerk kwam ik bij YSE terecht. Na één telefoontje was ik al overtuigt! Het enthousiasme, de energie en de focus op persoonlijke ontwikkeling en groei maakt YSE voor mij een ideale werkomgeving.

Wat doe je in jouw rol?

YSE faciliteert nu al drie jaar twee succesvolle opleidingstrajecten voor alle jonge professionals die starten bij Sweco. Binnen mijn rol als stagiair training & coaching ben ik eigenlijk een duizendpoot binnen het programmamanagement van de twee trajecten. Ik sta, samen met mijn team, continu in contact met Sweco, deelnemers, leidinggevenden en trainers, zodat de trajecten optimaal doorlopen en verder ontwikkeld kunnen worden.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op het netwerk dat ik gedurende mijn reizen, stages en minoren heb opgebouwd als student. Ik heb al veel mooie kansen en mogelijkheden gekregen vanuit mijn netwerk. Ook weet mijn omgeving mij te vinden voor hulp bij het schrijven van een CV, motivatiebrief, bij het voorbereiden van een sollicitatie of bij het maken van keuzes in hun studieloopbaan. Ik ben heel dankbaar, maar ook trots, dat ik anderen met de ervaring en kennis die ik nu heb verder kan helpen. En dat ik de mogelijk krijg in mijn opleiding en stage bij YSE om hierin te groeien.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in mijn energieke, enthousiaste en toekomstgerichte manier van werken.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Aandacht besteden aan het maken van een dagelijkse wandeling tijdens de lunch op kantoor en het stimuleren van wandelen tussen het thuiswerken door! Ik denk dat we allemaal nog veel meer kunnen bewegen!

Wat zou jouw droombaan zijn?

Het liefst zou ik werken in een veelzijdige rol binnen HR, met de focus op Learning & Development, Duurzame Inzetbaarheid en Diversiteit & Inclusie, in een organisatie die vooruitstrevend is in het bijdragen aan een duurzame samenleving.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

De nieuwe aflevering van 'Alles uit de (pod)kast' natuurlijk ;)

Waar ben je in het weekend te vinden?

Onderweg! Op de racefiets, wandelend in het bos of richting het terras!

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

Blijf bij jezelf!

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op