menu

Projects, Romy van Rein

Romy is Interim Projects Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Romy van Rein

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship? 

Ik zie het doen van een Projects traineeships bij YSE als de volgende stap in mijn ontwikkeling. Doordat ik meerdere opdrachten uitvoer bij diverse opdrachtgevers heb ik de mogelijkheid om mijzelf inhoudelijk te verdiepen in nieuwe onderwerpen en om nieuwe organisaties te leren kennen. Zo kan ik ontdekken welke rol en type organisatie het beste bij mij past! Daarnaast krijg ik energie van projectmatig werken, waarbij je op sommige momenten even 200% moet geven om vervolgens weer door te gaan naar het volgende project.

Wat doe je in jouw rol?

Op dit moment zit ik op opdracht bij VNG Realisatie waar ik projectmedewerker ben binnen het kennisnetwerk Data & Smart Society. Dit netwerk ondersteunt gemeenten in de transitie naar en de verdere ontwikkeling van datagedreven werken.

Waar ben je trots op?

Op mijn doorzettingsvermogen, als ik een doel voor ogen heb ga ik er volledig voor. Maar ook op de keuze om mijn master Change Management even uit te stellen en na mijn pre-master eerst een reis door Zuidoost-Azië te maken. Op dat moment niet zo’n logische keuze, maar wel ééntje die voor een hele vette tijd heeft gezorgd.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en praktische kijk op situaties.  

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou alle YSE-ers een week lang inzetten voor een goed doel of een stichting waar ze onze hulp goed kunnen gebruiken. Van de uitvoering tot aan het vergroten van de naamsbekendheid, ik weet zeker dat een groep YSE-ers met verschillende expertises mega veel voor elkaar kan krijgen in één week tijd.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Een rol waarin ik orde in de chaos mag creëren. Bijvoorbeeld structuur en een strakke planning aanbrengen binnen een project, samen met ambitieuze en gedreven professionals.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Alles van ABBA! Ja echt, dan ben ik meteen vrolijk.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Ik richt mijn huis het liefst iedere week anders in, dus overdag met een verfkwast, schuurmachine of schroevendraaier in mijn handen. Ik verzin altijd wel een project! Als dat klaar is hou ik ervan om uitgebreid te borrelen en te koken voor vrienden of familie, om vervolgens de avond af te sluiten in de kroeg.

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

Doe het af en toe wat rustiger aan en ben in het nu, je hoeft niet altijd bezig te zijn met wat er gaat komen of waar je naar toe wilt. Neem soms ook de tijd om stil te staan bij wat er al is en waar je nu al bent.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op