menu

Projects, Lisa Giezeman

Lisa is Interim Projects Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Lisa Giezeman

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship? 

Bij YSE krijg je de ruimte om te ontdekken waar je energie van krijgt en waar je goed in bent. Door verschillende opdrachten bij verschillende bedrijven te vervullen, hoop ik erachter te komen waar zowel mijn kwaliteiten als mijn passie het beste tot hun recht komen. Deze ambitie, samen met de open, enthousiaste en ambitieuze werkcultuur van YSE zie ik dus als uitgelegen kans om mij op zowel professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Wat doe je in jouw rol?

Ik ben nu bezig met mijn eerste opdracht bij Mars. Ik vervul hier de functie als network planner. Dit houdt in dat ik mij bezighoudt met de algehele planning van de productie. Het is een dynamische werkomgeving en behalve de ‘daily business’ ben ik (pro-)actief bezig met het oplossen van diverse problemen (zoals casefile, capaciteit etc.). De rol zou ik omschrijven als uitdagend in de meest positieve zin. Dit komt omdat ik bij aanvang van deze rol geen kennis of achtergrond had binnen de “supply chain”. Dit past perfect bij mijn ambities en heeft mij de kans gegeven om veel te leren in deze uitdagende maar ook onbekende omgeving.

Waar ben je trots op?

Mijn doorzettingsvermogen, enthousiasme en het durven aangaan van avonturen/uitdagingen. Ik krijg energie van het onbekende: het opdoen van kennis, het ontdekken van nieuwe plekken en het ontmoeten van nieuwe mensen. Het meest trots ben ik dan ook op de ervaring die ik heb opgedaan in de Verenigde Staten, waar ik mijn studie heb gecombineerd met hockeyen op het hoogste niveau. Een onvergetelijke ervaring die mij ook zeker de persoon heeft gemaakt die ik nu ben. Ik hoop dat er nog vele andere mooie kansen hier bij YSE (en in mijn verdere carrière) op mijn pad komen.

Waar ligt jouw kracht?

Ik ben leergierig, open om te ontdekken/ontwikkelen en niet bang om buiten mijn comfortzone te stappen. Mijn professionele kwaliteiten zijn daarnaast ook analytisch, resultaatgericht maar ook oog voor de mensen om mij heen. Alles samen zorgt ervoor dat ik dus onafhankelijk van mijn omgeving vrijwel overal kan aanpassen en zowel mijzelf als de mensen om mij heen kan laten groeien.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou een YSE-reis naar het buitenland organiseren. Ik ben ervan overtuigd dat een reis naar het buitenland zorgt voor nieuwe inzichten die je onbewust niet thuis durft te ontdekken. Door samen in een onbekende omgeving uit je comfortzone te stappen is er ruimte voor een interessant samenspel tussen professionele- en persoonlijke ontwikkeling maar uiteraard ook een overvloed aan teamwork en ware YSE-gezelligheid.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Mijn droomopdracht bestaat uit een drietal componenten: het bedrijf zelf is commercieel en internationaal actief. Mijn rol staat in het midden van een team dat ambitieus is: gezamenlijk impact maken – maar wel met ruimte voor (eigen) initiatieven. Tot slot vind ik het belangrijk om te verbinden.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Zet de shuffle met top 100 nummers maar lekker aan en ik ben helemaal blij.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Ik ben altijd in voor gezelligheid met vrienden maar een (spontaan) weekendje weg vind ik ook altijd leuk. De zondag staat voor mij in het teken van hockey.

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

“Nee is ook een antwoord”. Ik vind altijd alles leuk en goed en kan daarom moeilijk nee zeggen. Ik heb daarom ook soms weinig rust in mijn leven. Ik heb geleerd dat het goed is om af en toe ook even op de rem te trappen – en dus niet alleen maar meer te accepteren. Ik weet ook dat ik met dit advies nog steeds in ontwikkeling ben maar het bewustzijn is de eerste stap in de goede richting.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op