menu

Projects, Paul Smarius

Paul is Interim Projects Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Paul Smarius

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship? 

Omdat ik het fantastisch vind om bij verschillende organisaties een 'kijkje in de keuken' te krijgen. Van verschillende ervaringen en vele verschillende werkwijzen leer je enorm veel en word je zelf alleen maar beter van.

Wat doe je in jouw rol?

Op dit moment zit ik op opdracht bij Dialogue. Dialogue houdt zich bezig met het ontwikkelen en opleiden van mensen op het gebied van soft skills. Onder andere de beroepsopleiding advocatuur is een van de opleidingen die Dialogue ontwikkelt en uitvoert. Bij Dialogue was ik sinds begin april als projectmanager werkzaam met de beroepsopleiding in mijn portefeuille. Sinds afgelopen september heb ik een nieuwe opdracht en vervul ik de rol van teamlead waarin ik leiding geef aan een team van ongeveer 10 mensen bij Dialogue.

Waar ben je trots op?

Op mijn kamado buitenkeuken. Na lang onderhandelen staat dit pareltje (eindelijk) bij mij thuis.

Waar ligt jouw kracht?

Om binnen korte tijd mijn weg te vinden binnen een organisatie en daar van toegevoegde waarde te zijn. Dit komt heel goed van pas tijdens mijn werkzaamheden bij YSE aangezien ik om de x aantal maanden wissel van opdracht (en dus van organisatie).

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Met de hele organisatie naar de Olympische spelen! 

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

De opdrachten die ik graag doe, kennen een combinatie van projectmanagement met een juridische component. Denk bijvoorbeeld aan een reorganisatie óf zoals de opdracht die ik nu bekleed bij Dialogue. Daarnaast zou ik het heel tof vinden om onderdeel te zijn van de organisatie van een groot (sport)evenement.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Ik zet 's ochtends tijdens het douchen altijd de lijst 'Happy Tunes' aan op spotify. Op dit moment zie ik dat bij mij bovenaan 'I'm Gonna Be (500 Miles) van The Proclaimers' staat. Heerlijk om vol energie wakker te worden!

Waar ben je in het weekend te vinden?

Vaak in de keuken om me uit te sloven voor m'n vrienden die langskomen. Als ik niet zelf in de keuken ben te vinden, dan vind je mij in een restaurant om te genieten van andermans creaties. Eten (goed eten) is vaak wel de rode draad in mijn weekend!

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

Wie goed doet, goed ontmoet. Dit werkt écht en altijd!

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op