menu

HillFive, Jai Tjin-A-Ton

Jai is Consultant bij HillFive.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Jai Tjin-A-Ton

Waarom heb je gekozen voor HillFive?

De keuze voor HillFive was niet moeilijk. Ik sta namelijk lijnrecht achter hun missie en focus. Bij HillFive is het implementatieproces leidend, niet het eindrapport. Naar mijn mening zijn het de mensen die verandering te weeg brengen in bedrijven. Ik wil hen helpen en ondersteunen om het werk leuker te maken door processen te verbeteren. Daar haal ik energie uit.

Wat doe je in jouw rol?

In mijn rol probeer ik een zo goed mogelijk luisterend oor te bieden. Om zo het verhaal aan te horen en te combineren met de dingen die ik observeer. Vanuit hier kan er samengewerkt worden aan oplossingen. Verder is verbinden van alle organisaties lagen een rol die ik mag vervullen.

Waar ben je trots op?

Trots ben ik op het feit dat ik mijn vaardigheden kan inzetten voor de ontwikkeling van bedrijven en personen.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen en verbanden leggen in organisaties.

Als je één week de baas van HillFive mogen zijn, wat zou je dan doen?

Wanneer ik een week de baas van HillFive zou zijn zou ik de dynamische omgeving waarin wij werken even tot rust brengen. Om zo zonder afleidingen stil te staan bij wat wij hebben gedaan, aan het doen zijn en nog gaan doen. Dit zou ik doen in de vorm van teambuilding om elkaar en elkaars werk beter te leren kennen en begrijpen.

Wat zou jouw droomproject zijn?

Mijn droomopdracht zou een project zijn over duurzame uitdagingen voor de toekomst. Waarbij de mens en duurzame innovaties centraal staan. In deze hoek licht mijn drive!

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Good Lovin – Ludacris ft. Miguel

Waar ben je in het weekend te vinden?

In het weekend vind jij mij buiten op het basketbalveld, aan het koken met planten om heerlijk eten op tafel te zetten om te delen met vrienden en familie.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Soms is wandelen ook goed, je hoeft niet altijd te rennen.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op