menu

Digital, Ymke Verschuren

Ymke is Interim Digital Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Ymke Verschuren

Waarom heb je gekozen voor het Digital traineeship?

Ik wilde een beter beeld te krijgen van het digitale werkveld. Door bij verschillende projecten en organisaties aan de slag te gaan, hoop ik hier beter inzicht in te krijgen. De sfeer bij YSE sprak mij ook enorm aan. Het is een prettige werkomgeving met ontzettend enthousiaste, betrokken en gedreven mensen. Daarnaast is het een fijne tussenstap tussen studie en werk omdat hier je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Ik denk dat dit een unieke kans is die ik met beide handen aan wil grijpen.

Wat doe je in jouw rol?

Ik ben vrij flexibel in mijn rol. Vaak kijk ik binnen een team wat er nodig is om verder te komen en pas ik mijn taken en functie hierop aan. Als net afgestudeerde kijk ik daarnaast met een frisse blik naar het probleem en onderzoek ik diverse mogelijkheden om tot een oplossing te komen.

Waar ben je trots op?

Mijn omgeving. Zij stimuleren het beste uit jezelf en anderen te halen en uitdagingen aan te gaan. Zo blijft je leven interessant en komen er kansen op je pad die je eerder niet had verwacht.

Waar ligt jouw kracht?

In het luisteren, de juiste vragen te stellen en mee te denken. Op deze manier kan ik mensen verder helpen wanneer ze vastlopen.

Als je één week de baas van YSE mag zijn, wat zou je dan doen?

Het lijkt mij heel tof om een symposium te organiseren rondom een maatschappelijk vraagstuk en je uitgebreide netwerk te gebruiken om zo met verschillende perspectieven over dit thematiek te discussiëren. Verder ben ik heel benieuwd hoe het voelt om zoveel verantwoordelijkheid te hebben. Wat dat betreft een hele goede manier om te ondervinden of zo’n soort functie iets voor je is!

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Een project waarin een nieuwe techniek wordt gebruikt om processen te optimaliseren, waarvan de uitkomst praktisch toepasbaar is en het mensen (binnen en/of buiten de organisatie) verder helpt. Het liefst werk ik samen in een team waarin iedereen een eigen kennisgebied heeft. De rol die ik zou willen aannemen is het combineren van deze disciplines en de stakeholders erbij te betrekken.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Heerlijke uptempo meezingnummers zijn wel een favoriet. Bijvoorbeeld ‘Far Away From Home – Sam Feldt, VIZE, Leony’. Zeker onder het hardlopen houden zulke nummers mij gemotiveerd.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Een ideaal weekend voor mij is een combinatie van sociale activiteiten en wat tijd voor mezelf. Het liefst spreek ik met vriendinnen af om iets sportiefs te doen, spelletjes te spelen en te terrassen en feestjes mee te pakken, maar van nieuwe steden ontdekken of verjaardagen vieren met familie geniet ik ook. Daarnaast kook/bak ik graag, lees ik een boek of ben ik aan het te sporten.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.’ Probeer iedere dag geluksmomentjes te creëren.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op