menu

WeShareTalent, Thomas den Hartog

Thomas is Young Professional bij WeShareTalent.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Thomas den Hartog

Waarom heb je gekozen voor het YSE traineeship bij WeShareTalent?

WeShareTalent trok mij aan door de verfrissende manier van denken en het motto om organisaties in verbinding te brengen met elkaar en deze kennis te laten delen. De meeste organisaties zijn bezig zoveel en zo hard mogelijk te groeien, maar vergeten hierbij dat je in dit proces ontzettend veel kan leren van andere bedrijven en andere sectoren. Om op deze manier organisaties bij elkaar te kunnen brengen en daarmee bij de dragen aan de groei van personen, organisaties en de maatschappij is een fantastisch doel.

Wat doe je in jouw rol?

Ik vervul twee functies, namelijk bij YSE en bij WeShareTalent. Bij WeShareTalent ben ik community builder en houd ik me vooral bezig met het verbinden van mensen en organisaties door in gesprek te gaan met mensen uit het netwerk en de inspiratie uit deze gesprekken te gebruiken om events te organiseren. Bij YSE ben ik business developer en houd ik me bezig met stakeholder management voor tender aanbestedingen en het vinden van mooie interim opdrachten voor YSE-ers.

Waar ben je trots op?

Ik ben wel trots dat ik mijn sociale vaardigheden de afgelopen jaren sterk verbeterd heb. Vroeger was ik een vrij verlegen persoon, maar door veel uit mijn comfort zone te treden heb ik mezelf sterk kunnen ontwikkelen op dit vlak. Dit heeft ertoe geleid dat ik een grote sociale cirkel heb opgebouwd met vrienden verspreid over de hele wereld.  

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in de connectie maken met mensen en het opbouwen van langdurige relaties. Daarnaast kan ik met veel interesse luisteren naar de verhalen en behoeftes van anderen mensen en op basis daarvan passende creatieve oplossingen bedenken.

Als je één week de baas van WST zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik heb ooit een keer in een hostel op Bali gezeten, waar ze iedere ochtend gratis yogales en massages gaven. Op sommige ochtenden was er zelfs een ren waarin je met puppy’s kon knuffelen. Dat zou bij YSE ook niet misstaan denk ik.

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

In mijn droomopdracht zou ik samen met een leuk team een maatschappelijke opdracht uitvoeren waarin we met muziek of sport, toch wel 2 grote passies voor mij, mensen die het wat minder getroffen hebben een glimlach op het gezicht kunnen toveren.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Moeilijke keuze… er is zo veel goede muziek. Op dit moment ben ik toch wel heel erg fan van Ray Lamontagne, nummer: jolene

Waar ben je in het weekend te vinden?

Ik heb veel vrienden verspreid over Nederland, dus de kans is groot dat een uitstapje buiten Amsterdam maak om wat vrienden of familie op te zoeken. Ik maak er wel graag een actief weekend van met sport en natuur, maar een festival op zijn tijd kan ook zeker geen kwaad.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Als je zo hard zou zijn voor anderen als je voor jezelf bent, zou je niet veel vrienden hebben.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op