menu

Projects, Susan van Hijfte

Susan is Interim Projects Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Susan van Hijfte

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship?

Door dit traineeship kan ik verschillende bedrijven en functies beter leren kennen en zo verder ontdekken waar mijn passie ligt. Ook geeft het mij de ruimte om mij zowel persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, wat ik belangrijk vind in een baan. En natuurlijk niet onbelangrijk is de sfeer bij YSE ook nog heel erg leuk, je wordt ontvangen in een warm bad van enthousiaste mensen.

Wat doe je in jouw rol?

Op het moment zit ik op opdracht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland waar ik mee mag werken aan het opstellen van een nieuwe innovatie agenda voor de Nederlandse kottervisserij.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op hoe ik mijzelf de afgelopen jaren verder heb ontwikkeld en hoe dit mij heeft gebracht tot op het punt waar ik nu ben. Door mijn motivatie en doorzettingsvermogen heb ik heel veel mooie plekken, organisaties en mensen leren kennen.

Waar ligt jouw kracht?

In mijn doorzettingsvermogen, enthousiasme en nieuwsgierigheid.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou elke dag van de week een thema geven en sprekers uitnodigen of naar organisaties gaan die iets te maken hebben met dit thema. Daarna zou ik de week afsluiten met een groot feestelijk diner! 

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Door mijn studie innovatie management ben ik geïnteresseerd in het innoveren van verschillende organisaties. Bij een opdracht ben ik graag de spin in het web ben, waar ik verschillende perspectieven van betrokkenen kan analyseren om tot een passend resultaat te komen. Daarnaast staat het maken van een positieve impact op mens en milieu dicht bij mij hart.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Gimme! Gimme! Gimme! – Abba

Waar ben je in het weekend te vinden?

Op veel verschillende plekken – stilzitten is niks voor mij. Vaak spreek ik met vriendinnen af, ga ik lekker koken of een wandeling maken. En als het mooi weer is ga ik het allerliefst naar de boerderij van mijn ouders in Zeeland. 

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Geef jezelf 5 jaar om dingen te ontdekken.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op