menu

Public, Neema Izarin

Neema is Interim Public Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Neema Izarin

Waarom heb je gekozen voor het Public traineeship?

Ik krijg energie van afwisseling en verandering. Steeds weer in het diepe gegooid worden en de leercurve die dat met zich meebrengt maakt waarom ik voor een traineeship gekozen heb. Ik wilde met mijn werk graag een sociaal maatschappelijke bijdrage leveren en daarom heb ik voor het Public traineeship gekozen.

Wat doe je in jouw rol?

Als Public trainee ben je inzetbaar voor verschillende (ondersteunende) rollen voor projecten binnen het publieke domein. Ook is het aan jou als trainee om open te staan voor continue zelfontwikkeling, waar je ook trainingen voor volgt, en het aangaan van nieuwe uitdagingen.

Waar ben je trots op?

Mijn vijf maanden lange solo reis door Zuid-Amerika. Ik wilde het heel graag doen maar dat betekende op dat moment wel dat ik het alleen moest doen. Uiteindelijk heb ik de stap gewaagd en ben ik alleen gegaan. Ik heb ik een hele leuke tijd gehad waar ik ook veel van geleerd heb.

Waar ligt jouw kracht?

In mijn doorzettingsvermogen en het vermogen om complexe problemen te doorgronden en daar oplossingsgericht in te denken.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Dat is een goede vraag. Ik zou een week met zijn allen op YSE en haar mensen focussen waarbij we ook niet voor klanten werken. Het zou een week zijn met afwisselend werk en plezier.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Het opzetten van een sociaal maatschappelijk project bij een gemeente waarbij de inwoners ook nauw betrokken zijn en waarbij we directe impact kunnen realiseren. Het zou ook mooi zijn als hierin design thinking gebruikt kan worden.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Dat is bij mij heel wisselend maar op dit moment staat Desfado van Ana Moura bovenaan. Ik wordt daar altijd vrolijk van.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Buiten, een rondje lopen in de natuur of in de stad. Frisse neus halen en een beetje rondslenteren.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik denk dat iedereen daar soms aan herinnerd mag worden.

 

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op