menu

Planner Training & Coaching, Margot Kok

Margot is Planner Training & Coaching bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Margot Kok

Waarom heb je gekozen voor de baan als Community Builder/Event Manager bij WeShareTalent?

Organiseren, plannen, het zit in mij. Toen iemand mij tipte over WeShareTalent, was ik gelijk enthousiast. Events organiseren, de logistieke kant die daarbij komt kijken, vind ik erg leuk. Maar dat in combinatie met de missie van het delen van kennis over organisatiegrenzen heen vond ik een prachtcombinatie. Een mooie kans om mijn talenten in een nieuwe branche in te zetten!

Wat doe je in jouw rol?

Ik regel vooral een heleboel. 😊 Ik houd de planning van de events bij, zorg dat ze online komen te staan in de WeShareTalent-app, dat deelnemers zich kunnen aanmelden en dat iedereen bijtijds nog belangrijke praktische informatie ontvangt voor én na een event.

Er komt ook een stuk marketing en communicatie bij de functie kijken: hoe zorgen we ervoor dat er mensen naar de events komen? Een uitdagende rol die me erg bevalt!
(Daarnaast werk ik bij YSE, waar ik de planning doe voor de trainingsprogramma’s van de YSE-ers. Nog meer regelen dus!

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op mijn optimisme en positiviteit. Ik bekijk het leven met een lach en probeer vooral altijd erg te genieten van de mensen om mij heen en het werk dat ik doe. Natuurlijk zit het leven af en toe tegen, maar probeer er elke dag weer wat moois van te maken! Dat is zo belangrijk.

Waar ligt jouw kracht?

Ik ben erg flexibel, stressbestendig en weet altijd het overzicht te bewaren. Dit zijn eigenschappen die mij op werkgebied altijd erg geholpen hebben! Daarnaast kom ik door mijn positieve, open houding en enthousiasme makkelijk in contact met anderen.

Als je één week de baas van WST zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou een WeShareTalent XL dag (of week) opzetten, een mega congres met inspirerende sprekers, een ongekende hoeveelheid deelnemers en toffe onderwerpen!

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Als groot muziekliefhebber zou ik muziek wat meer willen integreren binnen WeShareTalent. Masterclasses van muzikanten, of sprekers uit de creatieve sector, of wellicht een lunchconcertje tijdens een masterclass dag? Dat zou ook weer wat toevoegen aan de beleving rondom onze events!

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Ik ben jaren geleden begonnen met een lijst op Spotify en die werk ik trouw bij. Mijn muzieksmaak is heel divers, maar ik ben groot fan o.a. Bon Iver, James Blake en John Mayer.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Samen met mijn vrienden genieten van een wit biertje op het terras in de zon, om me vervolgens uit te sloven in de keuken met wat uitdagende recepten van Ottolenghi. De avond sluiten we af met één van de vele spelletjes uit mijn collectie. De volgende dag met een boek lekker luieren op de bank!

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Neem het leven vooral niet te serieus 😊

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op