menu

WeShareTalent, Lisan ten Arve

Lisan is Young Professional bij WeShareTalent.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Lisan ten Arve

Waarom heb je gekozen voor het YSE traineeship bij WeShareTalent?

Omdat het uniek is om in een startup achtige omgeving te werken en tegelijkertijd een ontwikkelprogramma te volgen! Persoonlijke begeleiding en trainingen: daar is 99/100 keer geen geld en tijd voor bij een startup. Ik heb de master Strategic entrepreneurship gedaan. Dus dit is soort van schaap met vijf poten voor mij! Daarnaast kan ik me ook nog bezig houden met de maatschappelijke thema’s bij WST en vrijwilligerswerk. Hiervoor heb ik bij een stichting gewerkt en veel met sociaal ondernemerschap gedaan, dus in deze functie komen voor mij interesses samen!

Wat doe je in jouw rol?

WeShareTalent organiseert (online) sessies op het gebied van persoonlijke, organisatie en maatschappelijke groei. Ik hou me voornamelijk bezig met het organiseren van die laatste pijler. Dat kan bijvoorbeeld een denktank zijn voor een NGO of een inspiratiesessie van een organisatie over hun ambities op het gebied van MVO. Daarnaast ben ik bezig met Tripido, een initiatief uit de Growth Collective dat zoveel mogelijk werknemers wil inspireren en activeren om zich maatschappelijk in te zetten door. En natuurlijk probeer ik zoveel mogelijk organisaties aan ons netwerk te binden.

Waar ben je trots op?

Op Utrecht, m’n stadsie! Ik ben geboren, getogen en gebleven hier in Utrecht. Voor Utrecht feitjes, (restaurant) tips moet je bij mij wezen. Na elk buitenlands avontuur, vind ik het heerlijk om weer terug te keren naar mijn thuis!

Waar ligt jouw kracht?

Ik vind het leuk om andere mensen te enthousiasmeren. Ik heb een flinke dosis energie en vind het leuk om anderen ook in beweging te brengen. Zowel letterlijk als figuurlijk!

Als je één week de baas van WST zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Dan zou ik voor iedereen zelftesten aanschaffen of een WST-vaccinatie regeling vinden, zodat we weer naar kantoor kunnen.

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Ik zou heel graag bij een groeiende maatschappelijke organisatie werken, zoals Too Good to Go of Wakuli als partnership/relatie manager. Of in eenzelfde soort rol bij het UAF, om te zorgen dat meer nieuwkomers in Nederland een goede baan kunnen vinden.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Freedom for change - Gizmo Varillas

Waar ben je in het weekend te vinden?

Overdag op de racefiets, op het hockeyveld, in de boulderhal, of al wandelend, rennend of bootcampen in het park of bos. Of ik ben aan het uitrusten met een goede koffie in m’n hand. 's avonds met een goede wijn en vrienden. Als het te maken heeft met sporten, koffie of wijn, ben ik er bij!

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Wees jezelf! Van anderen zijn er al genoeg

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op