menu

Projects, Jara de Wit

Jara is Interim Projects Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Jara de Wit

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship? 

Met de ervaring die ik tot nu toe heb opgedaan trekken enorm veel verschillende bedrijven mij aan; ik ben een generalist en houd van afwisseling. Ik trek sneller naar opdrachten toe die meer commercieel georiënteerd zijn, en dit zijn ook de type opdrachten die je eerder bij Projects zal vinden. Al zou ik ook wel eens totaal uit deze commerciële comfort-zone willen stappen en onderzoeken of ik kan uitblinken in een hele andere sector. Dat is het grote voordeel van het Projects traineeship!

Wat doe je in jouw rol?

Je zal me voornamelijk zien in de rol van projectmanager of projectmanager-ondersteuner. Organiseren, verbinden en overzicht houden, dat is wat ik graag doe. 

Waar ben je trots op?

De groei die ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt door hard te werken, maar ook door gewoon te zijn wie ik ben. Ik ga graag uitdagingen aan en ben niet zo snel bang voor de risico’s die daaraan hangen. Dit zorgt soms voor spannende situaties, maar vooral voor leuke, leerzame en memorabele momenten! 

Waar ligt jouw kracht?

Ik vind dat mijn kracht in het sociaal zijn ligt! Ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn en de verbinding op te zoeken. Hier komt dan ook wel echt de nieuwsgierigheid naar boven, waarbij ik helemaal in een onderwerp of project getrokken kan worden en hier alles van wil weten. 

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Oef, goeie vraag. Ik zou een hele gave reis willen organiseren naar een inspirerende omgeving met al onze collega’s van YSE. Hier mag iedereen in het zonnetje gezet worden en wordt gevierd bij wat voor gaaf bedrijf we werken! (Inclusief een kantoorhond!)

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Ik zou graag een rol willen spelen in een project waarmee op maatschappelijk vlak impact gemaakt kan worden. Een kleine of grote impact, dat maakt niet uit. Zolang ik maar weet dat een bepaalde groep hier daadwerkelijk baat bij heeft.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Te moeilijk om er maar eentje op te noemen, maar waar ik altijd weer warm van word is House of the Rising Sun van The Animals. Naast natuurlijk alle geweldige genres zoals disco, classic/pop rock, of gewoon dat laatste nummertje uit de top 40. 

Waar ben je in het weekend te vinden?

Ik vind het heerlijk om af te wisselen. Het ene weekend sta ik op een feestje of in de kroeg. Maar je kan me ook blij maken met een heerlijke wandeling in de natuur of struin ik de markt op zaterdag af voor de lekkerste kaasjes of een vers visje!

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

In één woord: geniet! - Vooral mensen (zoals ik) die van hot naar her kunnen vliegen kun je dat nog wel eens vergeten. Simpel, maar zo belangrijk!

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op