menu

Public, Tessa Sneller

Tessa is Interim Young Professional in ons Public traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Tessa Sneller

 

Waarom heb je gekozen voor het Public traineeship?

Ik heb voor het Public traineeship bij YSE gekozen om in een verscheidenheid aan rollen, organisaties en thema’s te ontdekken wat wel én wat niet bij me past. En de kans dat te kunnen doen in een omgeving die ruimte biedt voor vallen en opstaan. Als je net als ik nog geen stip op de horizon hebt en uitgedaagd wil worden om die te vinden, dan kan ik je het YSE traineeship zeker aanraden!

Wat doe je in jouw rol?

Op het moment vervul ik twee rollen naast elkaar, bij beide ben ik de spil tussen management en uitvoering. Ik houd overzicht, coördineer processen, en adviseer op strategie en inhoud. Het leuke hieraan vind ik dat iedereen me weet te vinden en mijn dagen (afgezien van thuiswerken) heel afwisselend zijn.

Waar ben je trots op?

Op de groei die ik sinds de start van het traineeship doormaak en het plezier dat ik daaraan beleef. Ook al weet ik nog niet precies wat ik wil, ik weet steeds beter waar mijn kracht ligt en welke valkuilen ik te overwinnen heb.

Waar ligt jouw kracht?

Daar zal je ‘m net hebben. Wat ik een organisatie kan brengen is de combinatie van: het bieden van een kritische blik, het bedenken van innovatieve oplossingen, en het realiseren van concreet resultaat.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Een kantoorhond aanschaffen.  

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Doe mij er maar eentje buiten mijn comfort zone, bijvoorbeeld in de zorg of een commercieel uitstapje. Ik zou dan projectleider zijn van een constructief team en samen een verandering realiseren die 5 jaar later nog effect heeft.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Ook in muziek is mijn interesse breed, elke week is een ander genre favoriet. Geen vinger op te leggen dus.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Op de vele Amsterdamse terrassen met vrienden, of op de racefiets in de omgeving.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Kwam van mijn oma bij het bakken van een citroentaart. Ze sprak de woorden: ‘Je moet nooit zeggen dat je iets niet kan, voordat je het hebt geprobeerd.’ Hoe irritant ik die opmerking toen vond, hoe dankbaar ik er nu voor ben.

 

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op