menu

Public, Anne ter Vrugt

Anne is Interim Young Professional in ons Public traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Anne ter Vrugt

Waarom heb je gekozen voor het Public traineeship

Ik krijg energie van onderwerpen die ons allemaal aangaan, en in mijn werk wil ik graag een bijdrage leveren aan sociaal- maatschappelijke vraagstukken. YSE biedt mij deze mogelijkheid én de kans om mij verder te ontwikkelen door verschillende opdrachten bij uiteenlopende organisaties te doen.

Wat doe je in jouw rol?

Bij mij huidige opdracht bij Blik op werk ben ik verantwoordelijk voor de strategische communicatie. Ook ondersteun ik het management team en draag ik bij aan verschillende procesveranderingen binnen de organisatie. Daarnaast ben ik betrokken bij de politieke analyse voor ICTU. Met een groepje YSE’ers analyseren we de verkiezingsprogramma’s door een ‘IT bril’. Heel interessant!

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op mijn positieve instelling en doorzettingsvermogen. Tijdens mijn vakantiewerk als au-pair in Frankrijk moest ik communiceren in een andere taal, koken én letten op 3 rondrennende actieve jongentjes. Ondanks dat het niet altijd even makkelijk was, ben ik blij dat ik het heb gedaan en er veel van geleerd heb.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in mijn luisterend vermogen en oplossing gerichtheid. Ik ben er zeker van dat je samen tot een mooi resultaat komt als je goed luistert naar elkaar.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou een heel groot congres organiseren voor een diverse groep! Dit met interessante sprekers waar allemaal leuke maatschappelijke bedrijven en publieke organisaties met elkaar in contact komen.                                                                                       

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Mijn droomopdracht waarin ik de rol als projectleider heb en waar ik mij enerzijds bezighoud met de strategische beleidsvorming en anderzijds het contact in de uitvoering met het veld. Ik word heel blij als je zichtbaar resultaat levert voor een betere samenleving!

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

The Gambler- Kenny Rogers (een beetje country muziek is nooit verkeerd)

Waar ben je in het weekend te vinden?

Op het hockeyveld, bij een feestje, of aan de keukentafel waar ik vrij fanatiek spelletjes met vrienden speel!

Het beste advies dat ik ooit kreeg.

Het komt goed. Er is voor alles een oplossing.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op