menu

Stagiaire Training & Coaching, Kiki Marringa

Kiki is stagiaire Training & Coaching bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Kiki Marringa

Waarom heb je gekozen voor een stage bij YSE?

Gedurende mijn master Arbeids- en Organisatie Psychologie begon ik steeds meer behoefte te krijgen om alle theorieën en modellen die ik op papier had geleerd, in de praktijk toe te passen. Het liefst wilde ik een stage lopen op het gebied van training en coaching. Via via kwam ik bij YSE terecht. Wat mij het meest aansprak was de open sfeer, de betrokkenheid en de energie die YSE-ers brengen. Ik ben blij dat ik bij YSE veel mag leren en kansen krijg om ervaring op te doen op het gebied van training en coaching en overal waar ik maar nog meer over wil weten!

Wat doe je in jouw rol?

Samen met Philip ben ik verantwoordelijk voor het programmamanagement van de ontwikkelingsprogramma’s van een grote klant van YSE. Eerst zorgen we dat alles op rolletjes loopt.Hierbij zijn we veel organisatorisch bezig. Daarna pak ik andere projecten op. Zo help ik bij het aanpassen van trainingen en ontwerp ik samen met anderen nieuwe korte trainingen voor het programma. 

Waar ben je trots op?

Mijn reis naar Noorwegen, waar ik als 21-jarige onderzoek ging doen naar betekenisgeving in het werk. Het onderzoek voerde ik uit voor een Noors IT bedrijf. Interessant om door middel van lastig inhoudelijke vragen een hele waardevolle uitkomst voor een bedrijf te kunnen bieden en hen met deze kennis een stapje verder te kunnen helpen. 

Waar ligt jouw kracht?

Vanuit vol enthousiasme, energie en interesse werken. Dit brengt mij in contact met anderen, wat weer leuke nieuwe uitdagingen en kansen biedt!

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Het installeren van fietsbureaus en werkplekken buiten creëren!

Wat zou jouw droombaan zijn?

Op dit moment zou mijn droombaan zijn om een training te ontwikkelen over bevlogenheid in het werk en met deze training veel mensen te kunnen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Zelf blijf ik ook nog altijd groeien en leer ik veel, dus vraag het mij over een jaar nog eens!

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Hold me - The Teskey Brothers, lekker swing nummer!

Waar ben je in het weekend te vinden?

Buiten! Op de wielrenfiets, aan het wandelen door de natuur of in de stad met een goede koffie in mijn hand, hardlopend of op het strand. 

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

Spreek en denk ten alle tijden waardevrij. Deze tip kreeg ik van een trainer waar ik veel mee heb samengewerkt. Waardevol en knap om zo te kunnen spreken en denken!

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op