menu

Projects, Tessa Looijen

Tessa is Interim Projects Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Tessa Looijen

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship bij YSE?

Een beetje cliché; maar vanwege de kans om diverse opdrachten in verschillende rollen bij verschillende bedrijven uit te voeren. Daarnaast denk ik dat als je nog jong bent je elke kans moet aangrijpen om jezelf te ontwikkelen zodat je er niet over een paar jaar achter komt dat je vastgeroest zit in een vast stramien. Tot slot vind ik een open werksfeer met ruimte voor gezelligheid belangrijk wat bij YSE ook hoog in het vaandel staat.

Wat doe je in jouw rol?

Signaleren, implementeren, coördineren, organiseren…. Eigenlijk alles wat bij projectmanagement komt kijken. Bij de ene opdracht betekent dat vernieuwing brengen, bij de ander verantwoordelijkheid nemen en bij de ander leidinggeven.

Waar ben je trots op?

Een vriendinnetje van mij zei ooit tegen mij: “Wanneer ik naast jou loop heb ik het gevoel dat ik de hele wereld aan kan.” Dat vond ik zo’n mooi compliment, dat het me altijd bijgebleven is. Ik ben trots op mijn toewijding en betrokkenheid; ik ga overal 100% voor.

Waar ligt jouw kracht?

Ik breng creatieve ideeën in als oplossing voor complexe uitdagingen. Ik durf kritisch te zijn en neem mensen graag mee in mijn enthousiasme.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Een paar inspirerende figuren over laten vliegen voor presentaties of workshops zoals Michelle Obama of de grote jongens van Nike of Google. Ook zou ik een contest uitschrijven voor YSE’ers om hun eigen opdrachten binnen te slepen. En natuurlijk niet onbelangrijk... ik zal altijd zorgen voor koude champagne om samen successen te vieren.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Ik zou graag een keer projectleider zijn van een grote marketingcampagne voor een bekend merk. Een campagne waar je echt out-of-the-box mag denken en genoeg budget hebt om wat risico te nemen. Een opdracht waar ik zowel creatief als organisatorisch aan de slag kan.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Elke dag wat anders! Ik ben groot fan van de radio functie van Spotify.

Waar ben je in het weekend te vinden?

In de sporthal, op het terras, in de kroeg, in het park maar in ieder geval met mijn vrienden en vaak niet thuis maar lekker op pad.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

… Niet wachten maar halen.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op