menu

Trainer, Femke van Meer

Femke is trainster bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Femke van Meer

Wat doe je binnen YSE?

Ik werk als trainer binnen YSE en verzorg zowel commerciële gespreksvoeringstrainingen als de trainingen die gericht zijn op  persoonlijke ontwikkeling

Hoe vindt je het om bij YSE te trainen en wat vindt je hier het leukste aan?

Wat ik zo ontzettend leuk vind aan het trainen bij YSE, is dat je aan het werk gaat met jonge enthousiaste en slimme mensen, die ook nog eens heel leergierig zijn. Zowel bij YSE zelf als op locatie zit je vaak in fijn ruimtes waarin je lekker kunt werken. Ook YSE zelf is een dynamische club gericht op ontwikkeling en kwaliteit. Waar ik me onderdeel voel van een team wat gericht is op kwaliteit en plezier!

Voor welke training mogen we je uit bed bellen en waarom?

Het mooie vind ik dat het bij alle trainingen die ik geef gaat om de mens en hoe deze zijn sterktes in kan zetten, maar ook bewust om kan gaan met uitdagingen. Dus wanneer deelnemers dat durven, zichzelf helemaal laten zien en willen leren, dan spring ik ieder gegeven moment mijn bed uit en doe ik mee!   

Waar ben je trots op? 

5 jaar geleden besloot ik om voor mezelf te beginnen en me weer meer te gaan richten op het vakgebied waar ik ooit voor had gekozen. Toen heb ik mijn huis opgezegd, 900 km gewandeld en ben ik gestart. Een grote verandering, die echt niet altijd alleen maar leuk is, maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.

Waar ligt jouw kracht?

Wat ik terugkrijg van mensen is dat ze mij betrokken vinden en weinig oordeel ervaren. Ze merken dat ik echt nieuwsgierig ben en samen wil ontdekken waar (groei)mogelijkheden liggen. Verder is humor, praktijkgericht en eerlijk (ook in het delen van eigen ervaringen) ook iets wat wordt gewaardeerd. 

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op