menu

TABS Holland, Julian Goené

Julian is management trainee bij TABS Holland.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Julian Goené

Waarom heb je gekozen voor het TABS Holland traineeship?

Nadat ik mijn bachelor had afgerond wilde ik een volgende uitdaging aangaan, denkende aan de toekomst. Ik heb uiteindelijk gekozen om te solliciteren voor een traineeship omdat ik mezelf verder wilde ontwikkelen in een meer praktische setting. Op de universiteit maak je een ongelofelijke ontwikkeling door, maar ervaring binnen een bedrijf is minimaal net zo waardevol. Ik heb voor TABS Holland gekozen omdat het een succesvol bedrijf is met een sterke ondernemersgeest. Ook was het natuurlijk een aantrekkelijke vacature omdat je, naast je werk, de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen met behulp van de experts van YSE.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op het feit dat ik duidelijk kan inschatten waar ik voldoening en geluk uit haal. De volgende stap is dan om je leven zodanig in te richten dat je ook de mogelijkheid krijgt dit zoveel mogelijk te realiseren. Dat gaat tot nu toe best goed!  

Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise?

Contact met mensen is mijn kracht en tevens vind ik dat ook heel leuk! Dit is niet alleen contact met collega’s, maar ook met klanten. Verkopen is daarom ook één van mijn skills.

Als je één week de baas van TABS Holland zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou proberen met alle medewerkers een paar uur mee te lopen en alle projecten te bezichtigen. Aan het einde van de week zou ik een presentatie geven over mijn bevindingen als ‘outsider’ en daarover discussiëren om zo samen tot nieuwe inzichten te komen. Aansluitend is er natuurlijk ook een borrel.

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Ik zou manager willen zijn van een team van gepassioneerde mensen die gedreven zijn om de wereld een beetje beter te maken. Zíj hebben dan de expertise en ik neem dan de rol van facilitator en motivator op me.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Eye of the Tiger.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Als het lekker weer is, zit ik het liefst op het Neude met vrienden. Als het buiten regent kijk ik een serietje en organiseren we thuis een borrel, natuurlijk ook met vrienden.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers op hangen. Rechtstreeks van de Loesje scheurkalender af, maar niets is minder waar.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op