menu

Trainer, Olchert Gommer

Olchert is trainer projectmanagement bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Olchert Gommer

Wat doe je binnen YSE?

Ik verzorg binnen YSE de training Projectmanagement.

Voor welke training mogen we je uit je bed bellen en waarom?

Voor iedere training die bijdraagt aan het versterken van de persoonlijke effectiviteit. Als trainer begeleid ik mensen om helder voor ogen te krijgen wat ze willen bereiken, hoe én waarom.  “Zonder bezieling geen kwaliteit” is al sinds jaar en dag mijn credo.  Al sinds mijn jeugd word ik gefascineerd door het menselijk gedrag. Het is mijn grootste passie om het beste in mensen naar boven te halen.

Waar ben je trots op? 

Bovenal ben ik de trotse vader van Floris (14jr) en Sjoukje (13jr). Als snel lerende en opgroeiende pubers weerspiegelen zij hoe ik zelf ook graag in mijn leven en werk wil staan: Nieuwsgierig, speels,  transparant en daarnaast op z’n tijd ook verrassend openhartig, uitgesproken en kwetsbaar.

Hoe vind je het om voor YSE te trainen? 

Ik vind mezelf een bevoorrecht mens dat YSE mij de kans en mogelijkheden biedt om ook mezelf als professional te kunnen blijven ontwikkelen.  

Waar ligt jouw kracht? 

Als trainer en coach heb ik oog voor wat mensen beweegt, verbindt en versterkt. Niet door je voor te kauwen wat jij moet doen, maar door je zelf te laten ontdekken en ervaren wat jij belangrijk vindt: Waar kom jij je bed voor uit? Waar loop jij warm voor? Waar wil jij voor gaan?

Mijn werkwijze laat zich omschrijven: praktisch, positief, stimulerend en interactief. Leren door zelf te doen en experimenteel vast te stellen wat voor jou in de praktijk wel en niet werkt.

Wat vind je het leukst aan trainen voor YSE?

De frisse blik van YSE en de inspirerende contacten met Young Professionals die mij als trainer scherp (en jong) houden. Door in mijn training nauw aan te sluiten bij de zaken waar deelnemers in hun concrete werkpraktijk mee worstelen, kan ook ik elke dag weer nieuwe dingen leren!

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op