menu

Van Tilburg-Bastianen, Ruben Vos

Ruben is management trainee bij Van Tilburg-Bastianen.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Ruben Vos

Waarom heb je gekozen voor het traineeship bij Van Tilburg-Bastianen?

Naast dat TB een gezellige en gemoedelijke Brabants familiebedrijf is met “no nonsense” mentaliteit, vertegenwoordigt TB merken waar ik mijzelf verbonden mee kan voelen en oprecht geïnteresseerd in ben. Merken als de Nederlandse vrachtwagen producent DAF en de VAG automerken Volkswagen, Audi, Skoda en Seat. Plus dat TB met dit traineeship mij mee laat werken bij alle mogelijke facetten van het automobielbedrijf, van werkplaats tot directiekamer.

Waar ben je trots op?

Mijn familie, die altijd heeft gezorgd voor een solide basis in mijn leven. En mijn vrienden waarvan ik zeker weet dat wij in de toekomst elkaar altijd zullen blijven zien, steunen en vermaken.

 

Waar ligt jouw kracht?

Ik ben stressbestendig en blijf altijd rustig maar zit tegelijkertijd vol energie wanneer ik met passie ergens aan kan werken. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de denkwijze en beweegreden van andere waardoor iedereen zich snel bij mij op zijn gemak voelt. Ook ben ik nooit bang voor een uitdaging, zij het morgen aan de andere kant van de wereld.

Als je één week de baas van TB zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ondanks dat ik een enorme autoliefhebber ben en olie bijna door mijn aders stroomt, weet ik ook wel dat auto’s in de toekomst niet langer kunnen vertrouwen op de zwarte vloeistof als brandstof. Daarom zou ik toch een vergroeningsslag maken in het eigen wagenpark van TB. Out with the diesels and In with the stekkers. Ik ben er namelijk van overtuigd dat het bedrijf er altijd alles aan moet doen om zo vooruitstrevend mogelijk te handelen, ook als dit afwijkt van je persoonlijke voorkeur.

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Ik ben zelf erg internationaal ingesteld. Daarom zou ik het geweldig vinden om TB uit te mogen rollen in een ander land. Liefst een warm land.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Faithless – Insomnia

Waar ben je in het weekend te vinden?

Door de weeks woon ik in Breda, maar in het weekend reis ik af naar Maastricht waar het gros van mijn familie en vrienden woont. Met dat gezelschap zit ik dan graag op een terras met een lekkere trappist.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

“Live and let live”, “Pak je kans!”, “Ben niet bang om op je bek te gaan” en “Wie goed doet, die goed ontmoet” zijn voor mij een van de belangrijkste adviezen voor een gelukkig leven.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op