menu

Yokogawa, Jasper van den Bussche

Jasper is management trainee bij Yokogawa.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Jasper van den Bussche

Waarom heb je gekozen voor het traineeship bij Yokogawa?

Als pas afgestudeerde Technisch Bedrijfskundige trok mij het traineeship bij Yokogawa direct aan vanwege het internationale, technische en innovatieve karakter van het bedrijf. Bovendien is er binnen dit traineeship veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waar YSE ook een belangrijke rol in speelt. Juist deze combinatie van zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling vind ik erg waardevol aan het begin van mijn carrière.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op het feit dat ik mijn Bachelor- en Masteropleiding met succes en zonder uitloop heb kunnen afronden.

Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise?

Mijn sterke doorzettingsvermogen beschouw ik als een belangrijke kracht om, zelfs als het tegenzit, iets moois te bereiken.

Als je één week de baas van Yokogawa zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Gezien de grootte en diversiteit van Yokogawa zou ik deze week benutten om verschillende locaties van het bedrijf te bezoeken en te ontdekken, zoals het hoofdkantoor in Tokyo en een belangrijke productiefaciliteit in Singapore. Ook zou ik een kijkje nemen bij enkele klanten waar Yokogawa mooie projecten doet of gedaan heeft.

Wat zou jouw droomproject zijn?

Met name de link tussen techniek enerzijds en bedrijfsvoering anderzijds vind ik erg interessant. Verder zie ik graag resultaat van het werk wat ik verricht. Daarom ambieer ik een rol waarin het oplossen van praktische problemen vanuit een interdisciplinaire bandering centraal staat.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Nothing else matters - Metallica

Waar ben je in het weekend te vinden?

Als het weer het toelaat stap ik in de weekenden op de racefiets om, samen met vrienden, een rondje in de omgeving te maken. De sportschool kan soms een goed alternatief zijn.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden”.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op