menu

Digital, Sascha Laan

Sascha is Young Professional in ons Digital traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Sascha Laan

Waarom heb je gekozen voor het Digital traineeship?

Het Digital-traineeship biedt mij de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen op zowel het Data Science aspect als de rol van consultant. Door meerdere projecten te doen bij verschillende soorten organisaties hoop ik veel te kunnen leren in de twee jaar die mij te wachten staan.

Waar ben je trots op?

Mijn leercurve op technisch gebied in de afgelopen twee jaar. Ook is mijn moestuin iets waar ik onwijs trots op ben. Hoewel ik slechts twee paprika's heb mogen oogsten vorig jaar, hoop ik dat dit jaar beter gaat uitvallen.

Wat is jouw expertise?

De brug vormen tussen de business en de IT waarbij ik Data Science technieken inzet als middel om een bestaand probleem van een organisatie te verhelpen. 

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen? 

Moeilijke vraag. Ik denk dat ik iedereen bij elkaar zou roepen en vragen of zij een product of service kunnen opleveren aan het eind van de week. Hierdoor stimuleer je de samenwerking tussen verschillende disciplines en leer je je collega's op een andere manier kennen. Op de laatste dag zou ik iedereen willen laten terugkijken op het project onder het genot van een drankje en een goede afsluiter. 

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Op dit moment van schrijven zou mijn droomopdracht een rol zijn waarin ik een voor mij nieuwe Data Science of AI techniek kan inzetten. Vrij breed dus! 

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Te veel genres waar ik een nummer bij kan opnoemen. Spotify geeft Special D. met "Home Alone" aan als meest beluisterde nummer.

Waar ben je in het weekend te vinden?

In de moestuin, de sportschool of het poolcentrum.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Doe iets wat je leuk vindt!

Blogs

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op