menu

TABS Holland, Martijn van 't Veer

Martijn is management trainee bij TABS Holland.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Martijn van 't Veer

Waarom heb je gekozen voor TABS Holland?

TABS is een mooi Nederlands bedrijf met een breed assortiment op het gebied van hout en bouwmaterialen. Wat mij gelijk aantrok aan TABS is de interessante bedrijfsstructuur. Zeker als Bedrijfskundige zijn alle verschillende bedrijven en de onderlinge samenwerking erg interessant. Verder was er bij TABS de mogelijkheid om veel variërende projecten, bij de verschillende bedrijven, uit te voeren. Dit sprak mij gelijk aan.

Waar ben je trots op?

Dat ik bij TABS binnen ben gekomen! De sollicitatieprocedure was pittig en nam veel tijd in beslag. Hiernaast waren er ook redelijk wat kandidaten voor dezelfde functie. Ik heb hard mijn best gedaan om mezelf te onderscheiden van de rest. Ik ben er daarom erg trots op dat het gelukt is.

Waar ligt jouw kracht?

Ik denk dat mijn kracht ligt op het gebied van communiceren. Ik kan mensen goed inschatten en daar qua communicatie goed op inspelen. Ik kan hierdoor ook met veel mensen goed overweg.

Als je één week de baas van TABS Holland zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou de week gebruiken om mezelf te focussen op de wisselwerking tussen de verschillende bedrijven binnen holding en hierover te sparren. Hiernaast lijkt het me tof om een aantal houtleveranciers in het buitenland te bezoeken.

Wat zou jouw droomrol zijn?

Ik hou ontzettend van mooie horloges en auto’s. Het lijkt me erg leuk om daar ooit iets mee te kunnen gaan doen. Wat precies, daar ben ik nog niet over uit. Ook ben ik geïnteresseerd in duurzaamheid en lijkt het me tof om daar een mooi project of rol in te hebben.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Ik ben een gokker – Andre Hazes

Waar ben je in het weekend te vinden?

In de binnenstad van Gorinchem, waar ik met mijn vrienden of vriendin lekker een hapje ga eten. Hierna ben ik meestal wel op het terras of in de kroeg te vinden.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Heel simpel: Dat je moet genieten van het leven. Je moet jezelf niet te druk maken en genieten van wat je hebt. Dit probeer ik zo veel mogelijk te doen.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op