menu

Public, Claudia Evers

Claudia is young professional in ons Public traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Claudia Evers

Waarom heb je gekozen voor het Public traineeship bij YSE?

Ik vind het belangrijk dat het werk dat ik doe niet alleen bijdraagt aan een betere organisatie, maar ook aan een betere wereld. De projecten die je als Public trainee uitvoert zijn vaak gericht op procesverbetering binnen organisaties die maatschappelijke belangen vertegenwoordigen. Dat sluit goed aan bij mijn eigen visie!  

Waar ben je trots op?

Op mijn relativeringsvermogen. Het zorgt ervoor dat ik positief in het leven sta en onderscheid kan maken tussen de belangrijke en wat minder belangrijke zaken in het leven. Bovenal ben ik natuurlijk trots op de mensen om me heen die me laten relativeren.

Ook zeker noemenswaardig: die ene keer dat ik het weer mocht presenteren met Piet Paulusma.

Als je één week de baas van Public zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou een verdiepingsweek organiseren rondom een relevant thema, bijvoorbeeld de rol van de overheid als launching customer. Als talent area kunnen we dan in heel Nederland spreken met relevante partijen om zoveel mogelijk kennis en best practices op te doen. Tegelijkertijd een mooie gelegenheid om elkaar als talent area nóg beter te leren kennen!

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Dat zou een opdracht zijn waarbij er belangrijke keuzes moeten worden gemaakt onder druk. Het lijkt me een mooie uitdaging om in zo’n situatie snel in te moeten schatten welke belangen voorrang hebben. 

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Aretha Franklin – Rock Steady

Waar ben je in het weekend te vinden?

Waarschijnlijk in een supermarkt of toko om ingrediënten te verzamelen voor een diner. Het liefst kook ik namelijk uitgebreid voor vrienden en familie. Daarnaast vind ik het leuk om live optredens bij te wonen – die kunnen variëren van blues tot theater.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

“Wat je zelf vertelt, weet je al.”

Blog

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op