menu

Smurfit Kappa, Ilonka van de Walle

Ilonka is trainee bij Smurfit Kappa.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Ilonka van de Walle

Waarom heb je gekozen voor het Smurfit Kappa? 

Na mijn studie wilde ik graag beginnen in een traineeship om verschillende facetten van een bedrijf te leren kennen zonder gelijk een keuze te moeten maken voor een specifieke functie. Het traineeship bij Smurfit Kappa is hiervoor ideaal, omdat je bij verschillende vestigingen op alle afdelingen binnen de organisatie kan kijken en meedraaien. Als trainee krijg je veel kansen, mogelijkheden en verantwoordelijkheden om op zowel professioneel en persoonlijk niveau te groeien en jezelf te ontwikkelen in de richting die voor jou belangrijk is. Het leukste van werken bij Smurfit Kappa is voor mij de nuchtere, open en vriendelijke houding van de mensen die er werkzaam zijn. Daarnaast zit er veel kennis en passie binnen het bedrijf, wat erg inspirerend is en waardoor elke dag weer wat nieuws leert.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op de mooie reizen die ik afgelopen jaren heb gemaakt en de gesprekken die ik daar met onbekende heb gevoerd. Hier ben ik er echt achter gekomen dat iedereen zijn eigen verhaal heeft en dat je door te luisteren en de juiste vragen te stellen heel veel kan leren van de mensen om je heen.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in het relativeren van zaken en dit te gebruiken om negatieve aspecten om te buigen naar iets positiefs.  

Als je één week de baas van Smurfit Kappa zou mogen zijn, wat zou je dan doen? 

Als ik een week lang de baas was zou ik langs zo veel mogelijk Smurfit Kappa locaties in de wereld gaan om daar te gaan kijken en zo veel mogelijk mensen te spreken die in en aan het bedrijf werken. Om geïnspireerd te raken door verschillende mensen, culturen en gebruiken en dit mee te nemen in mijn taken en beslissingen. De mensen zijn uiteindelijk diegene die jouw bedrijf draaiende houden en succesvol maken.

Wat zou jouw droomrol zijn?

Een rol waarin ik een eigen team kan opzetten en aansturen binnen een vestiging dat zich volledig bezighoudt met innovatieve oplossingen voor structurele problemen waar nu geen tijd voor is.   

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Dansen aan zee van BlØf

Waar ben je in het weekend te vinden?

In een nieuw lunchtentje, lopend door de stad en op de bank bij vrienden met een lekker wijntje en een kaasplankje erbij. 

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Deze is lekker cliché maar voor mij heel waardevol: Nee heb je, ja kun je krijgen!

 

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op