menu

Adviseur Werving & Selectie, Maxime Kool

Maxime is onze adviseur werving & selectie.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Maxime Kool

Vanuit het Brabantse Liempde (5000 inwoners, 7 straten, 1000 koeien, 1 kerk) vertrok ik voor mijn studie fiscale economie naar Maastricht. Vanuit mijn liefde voor organiseren, was ik druk met allerlei commissies en nevenactiviteiten en daarnaast verliep de studie ook nog voorspoedig. In theorie sprak de combinatie tussen het economische aspect en het jurdische aspect me zeker aan en het was absoluut een goede basis.

Echter kwam ik er tijdens mijn werkstudentschap bij Deloitte op de tax afdeling achter, dat ik niet gelukkig ging worden in de fiscaliteit. Mijn persoonlijkheid matcht niet met het vak.
Ik ben van de hoofdlijnen, de fiscaliteit gaat over details.
Ik sta graag met mensen in contact, (in je eerste jaren) in de fiscaliteit ben je voornamelijk aan het lezen en schrijven.
Ik wil graag een organisatie naar een hoger plan tillen en direct resultaat zien, fiscale structuren behoren vaak tot de randvoorwaarden.
Ik ben trots op deze eigenschappen en daarom besloot ik om een andere weg in te slaan, waarin ik deze kwaliteiten optimaal in kan zetten.

En dan? Onderzoek, events, maar vooral gesprekken met verschillende mensen gaven mij nieuwe inzichten. En toen kwam ik het Projects Traineeship bij YSE tegen. Dit was precies wat ik zocht: de uitgelezen kans om veel verschillende organisaties, vakgebieden en rollen te zien en tegelijkertijd mezelf te ontwikkelen door middel van een uitgebreid trainingsprogramma.

Inmiddels ben ik werkzaam in het team van YSE en ben ik verantwoordelijk voor onze werving & selectieprocessen.

Blogs:

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op