menu

Projects, Anouk van Praagh

Anouk is young professional in ons Projects traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Anouk van Praagh

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship bij YSE?

Een aantal jaar geleden vroeg ik aan een vriendin: ‘Wat vind jij mijn talent?’. ‘’Organiseren!’’ was haar antwoord. Organiseren is iets wat ik met veel enthousiasme doe en waar ik energie van krijg. Na mijn eerste werkervaring als projectmanager wist ik dat ik iets met projectmanagement wilde blijven doen. Alleen dan wel met continue uitdaging en ontwikkeling. Gecombineerd met een goede sfeer en leuke mensen wist ik dat het Projects Traineeship bij YSE de stap in mijn carrière was waar ik naar opzoek was.

 Waar ben je trots op?

Ik ben trots op de keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt. Zoals het doorstuderen, een bestuursjaar doen en mijn buitenland ervaringen. Naast mijn studie heb ik mezelf continu ontwikkeld en uitgedaagd door middel van extra-curriculaire activiteiten waar ik diverse uitdagende functies heb bekleed. Mijn nieuwsgierigheid, flexibiliteit en doorzettingsvermogen hebben hieraan bijgedragen.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in het aanbrengen van structuur en overzicht houden. Twee stappen vooruit denken, probleemoplossend denken en mijn hands-on mentaliteit typeren mij. Met veel enthousiasme en betrokkenheid verbind en motiveer ik mensen. Het werken naar het beste resultaat voor de klant en de mensen blij maken waar ik voor werk geeft mij energie.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Een YSE-week organiseren waarbij we in één week (potentiële) klanten en studenten laten zien waar YSE goed in is: energie, meedenken, trainingen geven en talenten ontwikkelen.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Overnight - Parcels

Waar ben je in het weekend te vinden?

Voornamelijk met mijn vrienden! Verder sport ik graag in het weekend en haal ik vaak groenten en fruit voor de week op de Ten Kate markt in Amsterdam. 

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

Blijf dicht bij jezelf

Blog

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op