menu

HR Business Partner, Sanne van den Heuvel

Sanne is HR Business Partner bij The Growth Collective.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Sanne van den Heuvel

Waar ben je trots op?

Mijn tijd als English teacher in Vietnam waar ik helemaal alleen naartoe ben gegaan en heel wat lachjes op de gezichtjes van de kids heb kunnen toveren. Verder ben ik elke dag weer een beetje trots op mezelf wanneer ik met mijn hoogtevrees het bruggetje (met open zijkanten) op 11 hoog op mijn opdracht weet te trotseren. 

Waar ligt jouw kracht?

Door mijn open houding en oprechte interesse in anderen weet ik mensen te verbinden en krijg ik mensen in beweging! 

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen? 

Ik zou een geheel verzorgde relaxmiddag in de maand organiseren voor mijn de YSE’ers. Inclusief rustgevende yoga lessen, massages en een buffet. 

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Ik zou het liefst projectleider van een groot project in een groot ziekenhuis willen zijn. Ik kom uit een gezin bestaande uit een fysiotherapeut, medisch secretaresse én een verpleegster, dus dan kan ik natuurlijk niet achterblijven. Een ziekenhuis is voor mij een dynamische organisatie waarin je ook nog echt een verschil kan maken voor de mensen, niet alleen in de witte jas maar ook middels projectmanagement!  

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Body funk – Purple Disco Machine, wie houdt er nu niet van een beetje disco?!

Waar ben je in het weekend te vinden?

Borrelen met veel kaas en wijn in de namiddag, dansen op festivals of in kroegjes en hele zondagen op de bank hangen met een theetje en films, ik geniet zo optimaal mogelijk van mijn welverdiende weekend! Daarbij is mijn ultieme relax moment om met mijn laptop in mijn bed reisschema’s uit te werken van plekken waar ik ooit nog naartoe wil, inclusief de beste ontbijt/lunch hotspots en hotels.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Probeer een leven te creëren waar je geen vakantie van wil nemen!

Blogs:

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op