menu

Projects, Melinda Langeveld

Melinda is young professional in ons Projects traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Melinda Langeveld

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship bij YSE?

Ik vond de sfeer bij YSE meteen heel fijn! Ook wil ik nog graag ontdekken wat voor type organisatie bij me past en me op persoonlijk en professioneel vlak breed ontwikkelen, wat goed samenkwam in het Projects traineeship.

Waar ben je trots op?

Alle leuke en fijne mensen die ik om mij heen heb, op alle dingen die naast m’n studie heb gedaan en natuurlijk ook op het afronden van m’n master Strategic Management.

Waar ligt jouw kracht?

Ik heb een open houding en haal veel energie uit het motiveren en helpen van anderen. Ik ben resultaatgericht en realistisch en zet me graag in voor een fijne werksfeer.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou sowieso een onvergetelijk team-uitje organiseren. Ook zou ik graag een keer met alle (oud-) klanten in gesprek gaan over wat zij graag terugzien in YSE-er. Daarnaast lijkt het me heel leuk om een aantal people managementgesprekken te voeren, om eens te kijken hoe het is vanaf de andere kant.

Wat zou jouw droomoproject zijn?

Een aansturende rol waarbij ik samen met een team stappen kan maken. Of een rol als rechterhand van een CEO. Of een opdracht rond procesverbetering, personeelsontwikkeling, het organiseren van een groot evenement, stakeholdermanagement en ik vergeet vast nog iets!

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Elke week een ander maar altijd eentje waarmee ik lekker mee kan zingen!

Waar ben je in het weekend te vinden?

Samen met vriendinnen genietend van een cappuccino met taart of van wijn met bitterballen in de stad! Andere weekenden lekker bij m’n ouders tussen het groen of op/in het water. 

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

‘You’re never fully dressed without a smile!’

Blog

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op