menu

Eurofins, Jesse Rutten

Jesse is young professional bij Eurofins.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Jesse Rutten

Waarom heb je gekozen voor het Eurofins? 

Mijn keuze voor Eurofins was vrij simpel. Ik ben het type dat ergens head-first in moet duiken en weinig ‘belemmeringen’ moet ervaren. Ik heb een bepaalde combinatie van druk, zelfstandigheid en dynamiek nodig om werk leuk te vinden. Tel daar nog een internationaal tintje bij op en veel ruimte voor eigen initiatief, en je komt uit bij mijn huidige functie.

Waar ben je trots op? 

Mijn doel is om happy te zijn, iets wat behoorlijk goed lukt op het moment. Ik zie dat grotendeels als resultaat van mijn eigen inspanningen en keuzes, dus ja, daar ben ik trots op.

Waar ligt jouw kracht? 

Mijn kracht is dat ik zowel rationeel ben en over een groot empathisch vermogen beschik. Ondanks dat deze combinatie de complexiteit van mijn keuzes vergroot, ben ik er volledig van overtuigd dat ik hierdoor wel de juiste keuzes maak.

Als je één week de baas van Eurofins zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Van de 150 landen waar we vestigingen hebben zijn er genoeg waar ik graag nog eens heen zou willen. Met privévluchten de hele wereld rond in een week lijkt me daarom een prima bezigheid.

Wat zou jouw droomproject zijn?

Binnen Eurofins zou dat het opzetten van een geheel nieuwe vestiging zijn. In het buitenland uiteraard. Mijn rol is dan om de eindverantwoordelijke te zijn van dit project over alles wat daarbij komt kijken.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst? 

Met afstand op 1: Numb/encore -- Jay-Z & Linkin Park.

Waar ben je in het weekend te vinden? 

Net als bijna iedereen in Nederland: kroegen, vrienden, vriendin, bioscoop, restaurants, sportschool,bed, familie.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...  

Wanneer een bepaalde emotie overheerst, of het nou blijdschap of boosheid is, ik moet  geen (belangrijke) beslissingen maken op dat moment.  En wanneer het echt acuut is, dan dwing ik mijzelf om eerst tot 10 te tellen en de emotie te relativeren. Vroeger was ik een stuk impulsiever, hierdoor deed ik beloftes die niet na te komen waren of ik deed dingen waar ik later spijt van had. Tegenwoordig ben ik een stuk stabieler en kan ik vaak betere beslissingen maken.

Blogs

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op