menu

Trainer, Cees Robbertsen

Cees is trainer bij YSE

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Cees Robbertsen

Waarom heb je gekozen voor het trainerschap bij YSE?

Als trainer ben ik altijd op zoek naar een positieve en dynamische omgeving die mij uitdaagt. YSE heeft wat dat betreft de gelijke eigenschappen en werkt met de doelgroep die mij enorm aanspreekt!

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op de keuzes die ik heb gemaakt in mijn carrière. Deze hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik de dingen kan doen waar ik het meeste plezier in heb! Namelijk mensen helpen!

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht is om snel samen met mensen tot de kern te komen en daar verder op door te gaan door middel van kritische vragen. Dit kan op persoonlijk dan wel zakelijk vlak zijn. Ik kan breed denken en daag mensen uit om verder na te denken en tot eigen conclusies te komen en daar een positieve lading aan te geven. Ik ben met name actief op het gebied van effectieve communicatie en de kracht van overtuigen.

Wat vind je het allerleukst aan jouw vak en het trainen bij YSE?

De energie van de mensen die ik mag trainen! Ik vind het prachtig wanneer ik muntjes hoor vallen (ooohjaaaa-momentjes) en zo mensen in beweging krijg.

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Dit vind ik een hele lastige, maar als ik kijk naar mijn passie naast mijn werk, dan zou dat skileraar zijn. De hele dag in de alpen met meters sneeuw, zon en mensen iets leren! Ik weet alleen niet of mijn gezin dit zo leuk zou vinden aangezien dit 1000 km van huis is. ;-)

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Ojee…. Uhmmm :-) Auffe aufn Berg….

Waar ben je in het weekend te vinden?

Op de golfbaan, de boot met mijn gezin of bij vrienden aan een lange tafel met gezelligheid.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Die is van één van mijn beste vrienden in een moeilijke periode van mijn leven: “Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen geluk. Dus maak er wat van!” En ik wil daarbij toevoegen dat iemand daarbij helpen het nog mooier maakt.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op