menu

Digital, Margot Slootweg

Margot is Young Professional in ons Digital traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Margot Slootweg

Waarom heb je gekozen voor het Digital traineeship bij YSE?

Ik hou van verandering. Het daagt mij uit om alert te blijven en creatief met uitdagingen te leren omgaan. Ik vind het leuk om anderen hierin mee te nemen. De digitale sector is een omgeving waar ontwikkeling nooit stil staat, en dat maakt dat one-size-fits all oplossingen niet bestaan. Tijdens het Digital Traineeship krijg je de soft skills én de inhoudelijke kennis aangereikt om hier mee aan de slag te gaan.

Waar ben je trots op?

Mijn positieve insteek en open houding. Ervaring leert dat dit je veel kan brengen!

Waar ligt jouw kracht?

Geen enkele uitdaging is onmogelijk, en ik zet graag creatieve methoden in om samen met een team tot oplossingen te komen. Voor mij beginnen oplossingen met luisteren en doorvragen. Mijn kracht zit ‘m in het scherp maken van de vraag áchter de vraag en een groep meenemen in dat proces.

Wat zou jouw droomopdracht?

Het lijkt me heel gaaf om mij verder te ontwikkelen op het gebied van UX-design binnen de gezondheidszorg. Het integreren van E-health binnen de zorgverlening kan veel bijdragen aan de kwaliteit van zorg. Ik zou hier graag een steentje aan bij willen dragen! Een rol binnen een product ontwikkelingsteam voor E-health toepassingen, waarin ik veel in contact sta met de gebruikers en stakeholders, staat dan ook hoog op mijn lijstje. 

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

The Temper Trap - Sweet Disposition. Dit nummer komt elk jaar weer terecht in mijn vakantie Spotifylijstje! Op winterse dagen zet ik ‘m graag even op om dat zomerse gevoel op te roepen.  

Waar ben je in het weekend te vinden?

Thuis in de keuken, lekker aan het kokkerellen voor en mét vrienden. En anders ergens in een van de vele koffiebarretjes in en rondom Utrecht, op jacht naar het beste gebak van de regio. Tips zijn altijd welkom!

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

‘’Waar je ook heen gaat, je neemt jezelf altijd mee. Jij bent met jouw houding verantwoordelijk voor je eigen geluk.’’

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op