menu

Kirkman Company, Paulien Goudsmit

Paulien is Junior Consultant bij Kirkman Company.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Paulien Goudsmit

Waarom heb je gekozen voor het traineeship van Kirkman Company?

De sfeer bij zowel KC als bij YSE trok mij direct aan; een positieve, diverse en leergierige omgeving. Daarnaast wil ik me ontwikkelen binnen HR & Employee Experience, laat KC daar nu specialist in zijn. Ook vond ik het juist heel fijn dat het trainingsprogramma los van KC, via YSE loopt. Hierdoor kan ik me persoonlijk en professioneel ontwikkelen met gelijkgestemden, die toch weer met hele andere inhoud bezig zijn!

Waar ben je trots op?

Op mijn afstudeerstage in Kaapstad! Naast dat ik hier heel veel relevante ervaring op heb mogen doen met de opdrachten die ik heb uitgevoerd heb ik door uit mijn comfortzone te stappen heel veel geleerd op sociaal, cultureel en persoonlijk vlak.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in mijn discipline en openheid. Je weet wat je aan me hebt!

Als je één week de baas van KC zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Hmmm, er wordt al zoveel leuks georganiseerd! Ik zou het heel leuk vinden om met iedereen (alle 80; consultants, support en ook bestuur!) een teambuilding event neer te zetten. Bijvoorbeeld een KC sportdag!

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Lastige vraag! Ik heb nog lang niet alles gezien en sta er ook voor open om hier door allerlei opdrachten aan te pakken achter te komen. Dat gezegd hebbende ligt mijn passie op dit moment in het verhogen van welzijn onder medewerkers, om organisaties via hun eigen (nog onbenutte) krachten te verbeteren. Dit zou ik graag combineren met mijn achtergrond en interesse in data en onderzoek, om van data naar interventie en uiteindelijk meetbaar bewijs te kunnen gaan, samen met de klant.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

No shame in guilty pleasures; Unwritten van Natasha Bedingfield blijft toch wel mijn all time favorite!

Waar ben je in het weekend te vinden?

Het liefst op een (verwarmd) terrasje, met vrienden en lekkere wijn! Ook ben ik groot fan van het ontdekken van ontbijt-hotspots.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Luister niet om antwoord te geven, luister om te begrijpen.

Blogs

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op