menu

Smurfit Kappa, Jelmer van der Ende

Naar LinkedIn

Jelmer van der Ende

Wat ben je na je YSE tijd gaan doen?

Ik ben bij het bedrijf gebleven waar ik het incompany traineeship heb gedaan, Smurfit Kappa. Hier ben ik momenteel PA van de CEO van de regio Noord & Oost Europa. Ik houd mij vooral bezig met het coördineren van projecten en het ondersteunen van het management team (d.m.v. data analyses/financiële rapportages). Daarnaast reis ik regelmatig naar onze vestigingen in de regio. Het cluster waarvoor ik werk bestaat uit de landen Zweden, Noorwegen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Rusland, Bulgarije, Servië en Griekenland.

 

Wat heeft het Smurfit Kappa incompany programma van YSE je gebracht?

Zoals velen wist ik niet precies welk aspect van het bedrijfsleven mij het meeste aantrok. Tijdens het traineeship heb ik hier meer duidelijkheid over gekregen door elke zes maanden een andere opdracht te doen. De begeleiding en trainingen vanuit YSE tijdens deze opdrachten waren voor mij altijd erg nuttig. De trainingen waren tastbaar genoeg om meteen uit te testen in de opdrachten, en de externe begeleiding gaf mij vaak andere inzichten dan ik zou krijgen met enkel de begeleiding vanuit Smurfit Kappa. Daarnaast heb ik het gevoel dat ik meer ervaring heb opgedaan evenals meer geleerd heb dan ik anders in een ‘normale’  functie had gedaan.

 

Wat mis je het meest aan YSE?

Het regelmatig contact hebben met de andere YSE'ers. Iedereen zit bij andere bedrijven en heeft weer een andere kijk op hoe je problemen het beste kan tackelen. De discussies heb ik altijd erg leuk en leerzaam gevonden. Daarnaast natuurlijk de gezelligheid ☺.

 

Wat is jouw gouden tip voor iemand die twijfelt aan het Smurfit Kappa incompany programma?

Ik denk dat het voor iedereen een goede start is om een traineeship te doen in het begin van je carrière. De begeleiding is intensiever en er ligt meer focus op jouw ontwikkeling. De vraag in mijn optiek is dan ook niet of je überhaupt voor een traineeship van YSE moet gaan, maar welk programma ga je kiezen?

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op