menu

Projects, Lieke

Naar LinkedIn

Lieke

Wat ben je na je YSE tijd gaan doen?

Na mijn reis door Zuid-Amerika kon ik tijdelijk weer terug-/thuiskomen bij YSE in de rol van recruiter. Toen dat vervolgens klaar was ben ik uitgestroomd op de opdracht van een mede YSE-er. Ik werk nu bij SchoellerAllibert en houd me bezig met het optimaliseren van het projectmanagement op de afdeling innovatie/productontwikkeling. Daarnaast ondersteun ik de CEO met maandelijkse rapporten betreffende de corporate strategie.

 

Wat heeft het Projects programma je gebracht?

Op de eerste plaats vriendschappen! Maar zeker niet minder belangrijk: Zelfkennis. Door het ontwikkelprogramma heb ik mijzelf beter leren kennen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Wat vind ik leuk, wat kan ik goed maar óók wat vind ik niet leuk en waar ben ik minder goed in. En leren accepteren dat het oké is om niet alles te kunnen en/of leuk te vinden. Daarnaast weet ik een stuk beter welke richting ik op wil...voor nu dan;-).

 

Wat mis je het meest aan YSE?

Sowieso de collega's! Zowel de gezelligheid als de vanzelfsprekendheid dat je bij iedereen terecht kunt als je advies/hulp nodig hebt. En ondanks dat ik niet meer wekelijks bij YSE rondloop, weet ik dat ik alsnog altijd kan aankloppen mocht er iets zijn.

 

Wat is jouw gouden tip voor iemand die twijfelt aan het Projects intercompany programma?

Waar ben je naar op zoek? YSE biedt de mogelijkheid om in de keukens van meerdere organisaties een kijkje te nemen, verschillende functies te vervullen en tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen. Klinkt niet alleen als een geweldige start van je werkende leven, dat is het ook! 

Bel een huidige trainee of alumni en vraag naar zijn/haar ervaringen en kom langs op een van de vele kennismakingsmomenten.

 

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op