menu

Trainer, Heleen Esser

Heleen is trainer bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Heleen Esser

Wat doe je binnen YSE? 

Ik geef verschillende trainingen rondom (persoonlijk) leiderschap en talent ontwikkeling. Dat is nogal breed: bottom line is dat ik de mensen die ik train, zoveel mogelijk regie in hun leven probeer te leren pakken. Rondom welke thema's dan ook!

Voor welke training mogen we je uit je bed bellen en waarom? 

Eigenlijk voor allerlei soorten trainingen rondom gedrag: ik vind trainen namelijk een van de leukste dingen om te doen!

Waar ben je trots op?

Op mijn gezin met 2 dochters Guusje en Kiek! Het is elke dag weer een feest om ze om me heen te hebben. Daarnaast ben ik trots op hoe ik in het leven sta: optimistisch, pro-actief en met humor (neem jezelf en het leven niet te serieus: dat maakt het leven zoveel leuker én makkelijker). En ik ben nog wel op heel veel dingen trots: maar dat vertel ik nog wel een keer;-)

Hoe vind je het om voor YSE te trainen? 

Super leuk, het is een mooie club om bij te horen. Inspirerende en jonge mensen, ze denken vaak out of the box en denken met je mee; dat maakt het heel fijn om voor en mee samen te werken.

Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise? 

Ik ben enorm nieuwsgierig en ik stel graag prikkelende vragen waardoor ik een spiegel voorhoud wanneer dat nodig is. Waar ik zelf mega blij van word, is om mensen in beweging te krijgen. Mijn expertise zit in eigenheid ontdekken: hoe kan ik de dingen doen die mijn gevraagd worden, maar toch bij mezelf blijven zodat het voor mij ook goed is. Noem het eigenheid, vanuit je kracht werken of persoonlijk leiderschap. Het gaat om de vraag: wie ben ik? Wat wil ik? wat kan ik? En hoe kan ik dat op een manier doen die voor mijzelf prettig is én voor mijn werkgever ook!

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op