menu

Trainer, Caroline Fassaert

Caroline is trainer bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Caroline Fassaert

Wat doe je binnen YSE? 

Ik ben trainster voor YSE. Je kan me tegenkomen bij de training Afstemmen & Verbinden, Intervisie vaardigheden, Feedback geven en wellicht een enkele keer bij een Insights workshop of dieptecoaching.

Voor welke training mogen we je uit je bed bellen en waarom? 

Voor de training Afstemmen & Verbinden mag je mij altijd bellen. In deze training ga je leren door te ervaren. Jij mag aangeven waar je mee wilt oefenen op het onderwerp ‘Afstemmen & Verbinden’. Trainingsacteur Anouk duikt met jou in de ervaring van een gesprek met een collega, manager of klant. Vervolgens kijken we samen naar waar je gedrag effectief is, je de juiste afstemming maakt of waar je nog meer verbinding kunt maken. Omdat het voor Anouk en mij altijd een verassing is met welke casuïstiek er gewerkt gaat worden, is geen training hetzelfde. Daarbij is het een training waarop volop geëxperimenteerd mag worden. 

Waar ben je trots op? 

Dat deelnemers na een training of coaching met mij meer zelfvertrouwen hebben gekregen in zichzelf. Dat ze naar buiten lopen met meer inzicht in wat hen uniek maakt en hoe ze dat nog meer kunnen inzetten in het contact met anderen. 

Hoe vind je het om voor YSE te trainen? 

De deelnemers aan het YSE programma brengen zoveel energie met zich mee dat het trainen voor YSE altijd een feestje is. Daarbij is geen training hetzelfde waardoor ook ik mij als trainer en coach blijf ontwikkelen. 

Waar ligt jouw kracht? 

Het is mijn kracht om jou inzicht te geven in waar je uniek in bent en hoe je dat nog meer en effectiever kunt inzetten in een samenwerking. Mijn HR achtergrond draagt eraan bij dat mijn feedback praktisch is, zodat je er meteen morgen mee aan de slag kunt gaan. 

Wat vind je het leukst aan trainen voor YSE?

Geen training is hetzelfde. Door de diversiteit van persoonlijkheden en bedrijven kan elke groep mij boeien!

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op