menu

HillFive, Mickey Bakker

Mickey is consultant bij HillFive.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Mickey Bakker

Waarom heb je gekozen voor HillFive?

Ik heb gekozen voor HillFive omdat ik organisaties wil helpen om echte veranderingen waar te maken. Niet alleen door te praten, maar vooral door te dóen. Het liefst ook nog op een plek waar ik veel verschillende mensen kan ontmoeten en waar mijn werk maatschappelijke impact heeft. Zet er daarbij nog een mooi ontwikkelprogramma van YSE naast en je hebt een ideale combinatie!

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op mijn vrienden, die ervoor zorgen dat ik met twee voeten op de grond blijf staan en me uitdagen om alles eens van een andere kant te bekijken. Ze dwingen me om creatief te zijn en mijn grenzen te verleggen in bijvoorbeeld het organiseren van festivals en het ontdekken van nieuwe hobby’s.

Waar ligt jouw kracht?

Ik ben goed in het inschatten van behoeften van mensen en ik vind het enorm leuk om op een creatieve manier problemen op te lossen. Een open houding, in combinatie met een kritische blik, zorgt ervoor dat ik mensen op een rustige manier uit hun comfortzone weet te lokken.

Als je één week de baas van HillFive zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Het voordeel van een klein bedrijf als HillFive is, dat ik nu eigenlijk al veel te zeggen heb over de gang van zaken in het bedrijf. Maar als ik nu de baas zou zijn, zou ik alle (internationale) collega’s terug naar Nederland willen halen om ze eens goed te leren kennen, even uit de dagelijkse drukte voor een goede dosis gezelligheid.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Een opdracht in een creatieve, internationale sector waarbij ik mensen kan helpen om beter samen te werken en waar ik tastbare resultaten kan zien van mijn werk.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Tash Sultana - Notion

Waar ben je in het weekend te vinden?

Twee uitersten: actief bezig op een festival óf chillen in de bioscoop met een goed glas wijn en lekker eten. Als het maar met leuke mensen is!

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Don’t worry, nobody else knows what they're doing either. Maak je geen zorgen en ga er gewoon voor!

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op