menu

Smurfit Kappa, Bodine Daams

Bodine is management trainee bij Smurfit Kappa.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Bodine Daams

Waarom heb je gekozen voor het Smurfit Kappa Benelux traineeship?

Ineens ben je afgestuurd en MSc Supply Chain Management. Na vijf jaar studeren in Rotterdam en buitenland, wist ik dat ik graag verder wilde in een internationale en dynamische werkomgeving, het liefst in een productiebedrijf. Tegelijkertijd was ik niet per definitie overtuigd dat hardcore supply chain helemaal mijn ding zou zijn, reden om op zoek te gaan naar een startersfunctie die een bepaalde vrijheid en ruimte biedt voor ontwikkeling en het kiezen van een richting of expertise. Tijdens de inhousedag van Smurfit Kappa kwamen deze aspecten duidelijk terug en werd ik aangenaam verrast door de toch echt verrassende wereld van papier en karton, en de ogenschijnlijk simpele doos. Het programma geeft je de mogelijkheid je in de breedte of juist diepte te ontwikkelen, de paden liggen van te voren niet vast en persoonlijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel. Daarnaast sprak de link met YSE mij ook enorm aan!  Hoe leuk dat je niet alleen een netwerk binnen Smurfit Kappa opbouwt, maar ook daarbuiten en gezamenlijk ook veel zult leren en leuke activiteiten meemaakt!

Waar ben je trots op?

Het meest trots ben ik op mijn nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. Ondanks de spanning zoek ik graag het onbekende op en daag ik mezelf uit in nieuwe omgevingen. Zo heb ik op diverse plekken in het buitenland gewoond, ben ik alleen gaan backpacken, en daag ik mijzelf nu uit in hele diverse rollen binnen het Smurfit Kappa Benelux traineeship.   

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in het snel kunnen creëren van overzicht. Ik krijg veel energie van het coördineren van projecten zowel in taken die moeten worden uitgevoerd als de samenwerking binnen een team. Tegelijkertijd breng ik graag veel motivatie en doorzettingsvermogen mee, waar ik anderen graag mee enthousiasmeer.

Als je één week de baas van Smurfit Kappa Benelux zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Wat een leuke vraag! Ik zou een week organiseren waarbij alle medewerkers de kans krijgen om een andere vestiging te bezoeken. Denk aan, operators naar kantoren, kantoormedewerkers naar de fabrieken. Zo zou ik hen kennis willen laten maken met andere werkomgevingen, markten en collega's en zorgen voor ontmoeting, uitwisseling, inspiratie en veel energie. Ik denk dat het goed is te begrijpen wat er op andere plekken in de organisatie gebeurt en je hier ook aan bloot te stellen en nieuwsgierig van te worden!

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Een rol waarin ik mijn creativiteit en kennis kan toepassen en impact kan maken voor mijzelf, het team en de klant. Ik hoop dat dit een rol is waarin ik mensen kan verbinden, veel energie kwijt kan, en de omgeving blijft verrassen, om zo ook zelf anderen te verrassen en te inspireren.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Juicy van The Notorious B.I.G! Deze gouden ouwe is een nummer dat naast een goede beat en hele fijne tunes, mij inspireert om niet bij de pakken neer te gaan zitten, je niet van je stuk te laten brengen door wat anderen zeggen en je dromen na te jagen.

Waar ben je in het weekend te vinden?

In het weekend ben ik het liefst buiten! Na alle kantooruren doordeweeks sport ik graag in het weekend en trek ik er op uit met vrienden en familie! Elke week opnieuw een goed excuus om favoriete plekjes in Rotterdam te bezoeken, voor een borrel of bijvoorbeeld uit te waaien op het strand!

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Wees nieuwsgierig, stel vragen en probeer uit! No guts, no glory! J

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op