menu

Circular, Ruben Hillenius

Ruben is Young Professional in ons Circular traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Ruben Hillenius

Waarom heb je gekozen voor het Circular traineeship?

Ik heb gekozen voor het Circular traineeship omdat ik graag een wezenlijke en praktische bijdrage wil leveren aan de mondiale duurzaamheidstransitie. Voor YSE heb ik een aantal jaar consultancy opdrachten gedaan. Hoewel ik dit met plezier gedaan heb, vond ik het jammer dat ik niet betrokken was bij het realisatietraject dat volgde op mijn werk als consultant. Als projectmanager bij YSE krijg ik de mogelijkheid om te beginnen met het eindproduct van de consultants en een concreet project uit te voeren. Daarnaast biedt YSE een gedegen traineeship met een focus op persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven in verschillende industrieën opdrachten uit te voeren en toegang tot een zeer groot netwerk. Tot op heden ben ik zeer content met mijn keus en had ik hem, indien ik hem weer kon maken, ook daadwerkelijk weer gemaakt!

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op mijn vermogen om het goede te zien in ieder mens. Gevoelens volgen bijna altijd de gedachte op en ik merk bij mezelf dat ik me letterlijk een gelukkiger mens voel door hier elke dacht bewust aandacht aan te besteden.

Waar ligt jouw kracht?

Ik ben vlot, veelzijdig en scherp van geest. Als ik een probleem tegenkom heb ik vaak een scala aan oplossingen paraat. Gecombineerd met sterke analytische, organisatorische en commerciële vaardigheden ben ik hierdoor goed in staat om kansen te creëren, op waarde te beoordelen en om te zetten in concreet resultaat.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Ik zou het vet vinden om een incubator en/of venture capital fund voor (clean)tech start-ups te realiseren.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Momenteel staat de 1e ballade van Chopin, gespeeld door Krystian Zimerman boven aan mijn afspeellijst. Dit is een van mijn favoriete klassieke stukken voor de piano die ik al een tijd aan het oefenen ben.

Waar ben je in het weekend te vinden?

In het weekend ontvlucht ik regelmatig de drukte van de stad en ruil ik deze in voor de bossen, weilanden en meren van Friesland.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

De volgende quote van Eckart Tolle vat de essentie samen van een advies waar ik mijzelf met regelmaat aan herinner: “The power for creating a better future is contained in the present moment: You create a good future by creating a good present.”

Blogs

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op