menu

Digital, Patrick Ariëns

Patrick is Digital Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Patrick Ariëns

Waarom heb je gekozen voor het Digital Professional Traineeship?

Na vijf maanden te hebben genoten van een reis door Midden- en Zuid-Amerika stelde ik mijzelf de vraag: in welke functie en welke omgeving wil ik de komende jaren ervaring opdoen? YSE biedt voor mij de perfecte balans van uiteenlopende uitdagende projecten bij verschillende organisaties in verschillende rollen. Waarom dan Digital? Als ik denk aan Digital dan denk ik aan de toekomst. We leven in een tijdperk waarin de wereld in een moordend tempo veranderd. Om bij te blijven moet je naar mijn idee onderdeel zijn van deze veranderingen. En daarin loop ik het liefst voorop!

Waar ben je trots op?

Mijn betrokkenheid bij Okie Dokie Dorp. De naam van een kindervakantieweek in mijn geboortedorp Wijchen dat al 48 jaar ieder jaar terugkeert. Het evenement is opgezet om kinderen die in een mindere (financiële) thuissituatie verkeren in ieder geval 1 week per jaar een fantastische week te bezorgen. Schitterend om te zien hoe enthousiast de kinderen en vrijwilligers ieder jaar weer zijn!

Waar ligt jouw kracht?

Mijn grootste kracht is mijn gestructureerde en gedisciplineerde werkhouding. Daarmee draag ik bij aan het stroomlijnen van projectplanningen en het behalen van doelen. Mijn nieuwsgierigheid helpt mij door te dringen tot de kern en tot de informatie te komen die nodig is om veranderingen te realiseren.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Een werkvakantie in het leven roepen naar een zomerse bestemming waarin overdag gewerkt wordt aan persoonlijke doelstellingen en de toekomst van YSE. In de avonduren ruilen we deze activiteiten met serieuze toon in voor informele teambuildingactiviteiten.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Onderdeel zijn van een team dat bouwt aan een innovatieve applicatie die miljoenen mensen in het dagelijkse leven (gaan) gebruiken.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Een nummer van Avicii Eeuwig zonde dat hij niet meer onder ons is. Welk nummer staat dan bovenaan de lijst? Dancing in my head.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Het liefst op verkenning in een willekeurige stad in Europa. Maar doorgaans zit mijn weekend vol activiteiten met vrienden door het gehele land. In ieder geval heerlijk om het weekend af te sluiten met een culinaire BBQ, een verfrissend drankje en een ondergaande zon.  

Het beste advies dat ik ooit kreeg..

Neem het leven niet te serieus. 

Blog

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op