menu

Digital, Micha Elenbaas

Micha is Young Professional in ons Digital traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Micha Elenbaas

Waarom heb je gekozen voor het Digital traineeship?

Na de studie had ik geen idee bij wat voor soort bedrijf of in welke functie ik aan de slag wilde. Toevallig liep een vriendin stage bij YSE. Toen zij mij uitlegde wat zo’n traineeship inhield, bleek het precies wat ik zocht: een kans om bij veel verschillende bedrijven een kijkje in de keuken te nemen, veel te leren (zowel inhoudelijk als over mijzelf), en dat ook nog in een super relaxte werkomgeving. Wanneer het gaat over digitale innovaties merk ik dat ik enthousiast word en energie krijg, en er is natuurlijk heel veel te doen op dit vlak. Het Digital traineeship bleek voor mij dus de perfecte volgende stap!

Waar ben je trots op?

Niet zozeer op één ding specifiek. Eigenlijk ben ik trots op hoe ik mijn leven heb ingevuld tot nu toe. Alle ervaringen: van reizen tot muziek maken tot het beoefenen van verschillende sporten. Maar ook mijn ontwikkeling op professioneel vlak d.m.v. extracurriculaire projecten en daarnaast prima scores op de studie, én een hele fijne vriendengroep.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in het feit dat ik altijd alles van de positieve kant bekijk, ik weet overal wel een positieve draai aan te geven. Dat gecombineerd met mijn nuchtere kijk op zaken zorgt ervoor dat ik niet alleen maar zit te dromen of bij de pakken neer ga zitten, maar teams of organisaties écht een stap verder kan helpen.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Een week neerzetten met gave teambuilding activiteiten en workshops, sprekers over laten vliegen van Google, Amazon, noem maar op. En natuurlijk de week afsluiten met een dik feest.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Het volledig meedraaien met een innovatieproces - van het bedenken van een idee tot de implementatie ervan - in een bedrijf met veel positieve energie. Als we met die innovatie ook nog een stukje bijdragen aan een duurzame toekomst, zou het helemáál mijn droomopdracht zijn.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Een beetje een guilty pleasure maar ik ga heel lekker op ABBA ‘Lay all your love on me’

Waar ben je in het weekend te vinden?

Dat verschilt; vaak in een kroeg of op een festival, of ergens anders aan het chillen met vrienden. Als het waait ergens op het water aan het kitesurfen, maar ook vaak genoeg gewoon lekker thuis op de bank.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Je hoeft niet nu al je hele leven te hebben uitgestippeld.

Blogs

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op