menu

Trainer, Anouk Hartmann

Anouk is trainingsacteur en trainer bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Anouk Hartmann

Wat doe je binnen YSE? 

Ik ben trainer en trainingsacteur bij YSE en word ingezet bij de trainingen Effectief communiceren, Feedback geven, Afstemmen en verbinden, Presenteren met impact en Intervisie. 

Voor welke training mogen we je uit je bed bellen en waarom? 

Alle trainingen die gaan over (communicatieve) vaardigheden waarin ‘leren door te ervaren’ centraal staat. Leren door te ervaren geeft mooie inzichten in je eigen communicatie en is daarmee een effectieve en tevens leuke werkvorm!

Waar ben je trots op? 

Ik ben een hele trotse mama van Anne & Joris en trots op hoe ik de juiste balans heb gevonden in mijn rol als moeder, vrouw, vriendin en trainer. Dit resulteert in dat ik elke training met veel positieve energie tegemoet ga en er ook veel positieve energie uithaal!

Hoe vind je het om voor YSE te trainen? 

Ik ben fan van YSE! De frisse energie, betrokkenheid, nieuwsgierigheid naar elkaars ambitie en de leergierigheid van deelnemers die vaak in de trainingen komt kijken, maakt dat trainen voor YSE ontzettend leuk en dankbaar werken is.

Waar ligt jouw kracht? 

Als trainer en trainingsacteur ligt mijn kracht in dat ik zorgvuldig te werk ga. De juiste vragen stel. Concrete feedback geef. Praktische, direct toepasbare handvatten bied. Ook vind ik het belangrijk dat er plezier in het leren is. Dus in mijn trainingen kan je zeker ook wat humor verwachten!

Wat vind je het leukst aan trainen voor YSE?

De jonge energieke doelgroep waar de leergierigheid van afspat en dit vaak zorgt voor trainingen waar iedereen uitloopt met nieuwe inzichten die ze verder helpt in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op