menu

Trainer, Desiree Rooks

Desiree Rooks is trainer bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Desiree Rooks

Wat doe je binnen YSE?

Ik ben een van de trainers die trainingen verzorgd voor YSE. "Jouw kracht" en "Omgaan met keuzestress".

Voor welke training mogen we je uit je bed bellen en waarom?

Je mag me voor elke training uit bed bellen als het te maken heeft met persoonlijk leiderschap, omdat ik het fantastisch vind als je jouw kracht voelt en deze daadwerkelijk inzet. Hierdoor word je veel effectiever, boek je meer resultaat en ga je daadwerkelijk sprankelen.

Waar ben je trots op?

Dat ik na 18 jaar nog steeds elke training met 100% energie geef en dat ik altijd resultaat boek met de deelnemers, door hard met ze te werken in combinatie met veel lol.

Hoe vind je het om voor YSE te trainen?

Voor YSE trainen voelt alsof je zelf YSE-er bent. De lijnen zijn kort, de communicatie eerlijk en duidelijk en ik word echt betrokken bij de organisatie. Ik mag meedenken, we werken op basis van vertrouwen en er heerst ontzettend veel energie binnen YSE.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt bij het verbinden met de deelnemer. Vanuit die verbinding, ga ik met de deelnemers aan de slag en kan ik door hard te werken met een vleugje humor de deelnemers helpen bij hun ontwikkeling en het terugvinden van hun kracht. Mijn kracht ligt er in om de deelnemers te laten sprankelen en echt hun kracht in hun werk in te zetten, zodat ze resultaten boeken.

Wat vind je het leukst aan trainen voor YSE?

Het werken met ambitieuze, nieuwsgierige, kritische en zelfbewuste mensen die in en naast hun werk van betekenis willen zijn.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op