menu

Trainer, Niels Maaswinkel

Niels Maaswinkel is trainer bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Niels Maaswinkel

Wat doe je binnen YSE? 

Bij YSE geef ik trainingen op het gebied van slim samenwerken, time management, project management en alles wat jij nodig hebt om je werk nóg leuker te maken.

Voor welke training mogen we je uit je bed bellen en waarom? 

Voor de training Time Management: klinkt cliché, maar deze heeft voor mijzelf zoveel betekent, dat ik graag deze kennis overbreng aan anderen zodat zij hun leven en stuk relaxter door kunnen maken.

Waar ben je trots op? 

Ik ben trots op het feit dat ik deel uit mag maken van de het YSE ontwikkeltraject. Ik ben zelf YSE-er geweest en dit heeft mij veel gebracht: van persoonlijke groei, naar veel nieuwe contacten en vooral veel meer inzicht in wat ik wel en niet kan en wel en niet leuk vind!

Hoe vind je het om voor YSE te trainen? 

Erg leuk (verrassing)! Vooral openheid en constructief kritische blik waarmee de trainees trainingen bijwonen werkt. Hierdoor maken zij de stof nog meer eigen en merk je dat er leuke reacties naderhand komen van zaken waar zij in de praktijk mee geëxperimenteerd hebben.

Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise? 

Als je een probleem hebt (of je wilt iets verbeteren) op het gebied van samenwerking, doelen stellen, continu verbeteren dan kun je bij mij terecht. Niet omdat ik alles weet, maar omdat we samen op zoek kunnen naar methodes die voor jouw situatie werken.

Wat vind je het leukst aan trainen voor YSE?

Door de openheid van veel trainees en hun kritische blik waardoor ik, door met hen samen te werken tijdens een training, ook elke dag weer aan het leren ben.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op